Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтаж климатика - къде и колко

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Монтаж климатика - къде и колко

някои знае ли
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

На мен в София за монтаж само ми искаха 400лв., без в това да е вкл. самият климатик. Бързо ме отказаха :D
    N.Y. State of Mind

Коментар

бааах тяхната мама то труда по основния ремонт е 200 лева а те за някав путкенски климатик искат 400
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ей как обичам такива като тебе дето много говорят за неща, които даже не са помирисвали... То мантажа на климатик вкъщи ти струва 200 лв, ти се оплакваш 400 за кола. Направо си е нормална цената да ти кажа...
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

е да така е но 300 лева климатик комплект втора употреба и 400 лева монтаж от къде да вземе човек 700 лева в тея бедни времена
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ами като се има предвид, че се разпаря цялата предница за да се "вмъкне" тоя климатик там... То не е работа в коша, не е работа вътре по таблото, в таблото, около него, в жабката. И всичко се събаря до основи. Труда е поне 3 дни. В квалифициран сервиз, не фирмен, а квалифициран Аз като се замисля - и 4000 лв да ми дават не бих се хванал да слагам климатик в кола...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

еми сложи си го сам- имаш малко въздуховод, един радиатор, един компресор да сложиш, трябва да смениш шайбата на коляновия вал, че няма място за ремъка на компресора и едно копче и това е. ама не си е малко работа де
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

mitkosoft написа:
                е да така е но 300 лева климатик комплект втора употреба и 400 лева монтаж от къде да вземе човек 700 лева в тея бедни времена
                Хахаха ми като човек, който се занимавам с монтаж на климатици ще ти кажа, че климатиците вкъщи са 3годишни и съм ги купил по 50 лв - та те само материалите по монтажа са по-скъпи, добре че шефа ми е пич и една стотинка не ми е искал за тях.А относно скъпотията по внедряването на климатик мога да кажа, че не е никак скъпо като искаш да се глезиш. Та аз давам по 500 лв на месец за гориво и ако колегата е като мен 3 месеца ще си стиска дупето като ходи повече пеша и ще си събере за климатик... Така че това колко било скъпо въобще не трябва да се повдига като въпрос. Щом си имал пари кола за 5000 да си вземеш и всеки ден да я караш значи и за климатик можеш да си събереш. Този въпрос е отдавна изчерпан....
                www.CarProfi-BG.com
                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                X