Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мения за Амортисьори Kayaba(KYB)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мения за Амортисьори Kayaba(KYB)

    Здравейте, реших да си сменя предните амортисьори на Бравото и си купих 2 на KAYABA (KYB), някой кара ли с такива и какви са вашите отзиви за тях? Също ме интересува и за тампоните и лагерите, които са на амортисьорите, винаги ли се налага тяхната смяна или може и да са си читави?
    Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г

    #2
    Добре е амортисьорите да се сменят с все сервизния комплект - тампони, лагери, прахоуловители. Защо ли - защото като ти изпусне заради фабричен дефект да не се заядат, че е станало заради стари тампони примерно. Марката която си избрал е добра, да не казвам най-добрата, много по-свястни от МОНРО примерно. SACHS са другата препоръчвана марка.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #3
      Аз съм с такива задни. Според официалната интернет страница, KYB е един от най-големите производители на амортисьори за първоначално вграждане.Моите са на половин година и досега не съм намерил проблем. Взех ги с три години гаранция.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

      Коментар


        #4
        На времето си купих такива (бяха най- евтините 55 лв/бр.) за предишната ми кола ,бяхамногокорави.Но дали бяха газови или маслени нямам спомен.
        Punto 55 SX

        Коментар


          #5
          Карах с такива няколко години Опел кадет задните изпуснаха след 3 години. Возят твърдичко. Иначе бяха евтини около 250 лв. четири амортисьора.
          Marea Weekend HLX Jtd 110

          oO(_)____////____(_)Oo

          Коментар

          Working...
          X