Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първи впечатления от COFAP.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Първи впечатления от COFAP.

    Току що ми смениха предните амортисьори с доставените ми от hit-ko, чифт газово-маслени COFAP. Първите ми впечатления определено са добри. Возията се подобри много, както и устойчивостта в завой и когато минавам през дупки. Най-после ще мога да проверя може ли Ритмото да вдигне каталожните 177км/ч Сега трябва да видим само, амортисьорите колко ще издържат в условията на нашите пътища. Но пък едногодишната гаранция, определено ме успокоява. :D Поздрави.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

    #2
    Току що ми смениха предните амортисьори с доставените ми от hit-ko, чифт газово-маслени COFAP. Първите ми впечатления определено са добри. Возията се подобри много, както и устойчивостта в завой и когато минавам през дупки. Най-после ще мога да проверя може ли Ритмото да вдигне каталожните 177км/ч Сега трябва да видим само, амортисьорите колко ще издържат в условията на нашите пътища. Но пък едногодишната гаранция, определено ме успокоява.
    Радвам се, че пьрвите ти впечатления са добри, пожелавам ти и по-нататьшните да са такива и... базаварийно!!!А, гаранцията си е гаранция и..... няма назад!

    Коментар


      #3
      И аз от скоро смених предните амортисьори на бравата с бразилски COFAP и съм доволен.
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

      Коментар

      Working...
      X