Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Palio Weekend 75

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Palio Weekend 75

    е ... след като 5 г. карах здрава немска кола Opel Kadett реших да я сменя, защото почна много сериозно да ръждясва и за добро или за лошо си купих Fiat Palio Weekend 75, 1.2i, 73 к.с. Сега още не мога да се отпусна и да му се порадвам, а колата наистина е много готина поне външно, защото всевъзможни "разбирачи" ми казват, че съм сбъркал, че няма да намеря части за тази кола, че италианските коли са калпави по принцип и други подобни. Та какво забелязвам досега: работи на доста по-високи обороти от опела, например при скорост 120 км/ч. на 5-та, оборотомера показва близо 4 000 оборота, а с опела това се постигаше при 3000 оборота. вярно той беше с двигател 1.4, но нямам представа така ли работят нормално тези фиати. иначе бях на елкон, казаха че всичко е супер при диагностиката. по каталог дават разход на фиат палио 5.9 / 100 при скорост 93 км/ч., ама като гледам тези обороти чак се страхувам да засека разхода по въпроса за частите - в момента поне в Пазарджик почти липсват такива или поне в магазините не са наясно кои стават за този модел и е голяма бъркотия. все още не мога да намеря ремък за динамото и гарнитура на картера. ако в този форум има и друг собственик на фиат палио, нека да пише и да обменим мнения.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    #2
    Ха честито, от все сърце snake! Направо ти завиждам (благородно, разбирасе) за придобивката. В никакъв случай няма да съжаляваш напротив няма да погледнеш към друга националност кола. За тия "разбирачи" по италианките изобщо не ща и да чувам - това са хора, които никога не са карали такава кола, но се произнасят винаги "супермегакомпетентно" за тях, с такова пренебрежение, че .........ОХ МЛЪКНИ СЪРЦЕ!!! Изобщо ако си кажа честно мнението за тях админите ще ми изтрият поста и ще ми пишат с червени букви Иначе за оборотите си прав наистина са по високи но това не трябва да те плаши - нормално е, и не те биха определили по-голям разход. В кюстендил говорих с таксиметров шофьор собственик на същия автомобил от 4 месеца, който се кълне, че не би го заменил за нищо друго по ред причини.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

    Коментар


      #3
      Честито и сьс здраве да си я караш! Ето ти повече мнения по темата:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1506&highlight=palio

      Коментар

      Working...
      X