Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диагностика, проблеми с оборотите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диагностика, проблеми с оборотите.

Здравейте колеги и приятели.Сигурно ставам банален, но кажете къде да си направя хубава диагностика на автомобила, а той е една прекрасна FIAT Brava 1.4 12V. От скоро ми прави проблеми. На бензин не може да работи, гасне и се мъчи. Едвам успявам да превключа на газ (за съжаление имам газова уредба), а именно като вдигна над 2 500 оборота. С много усилия и газ до ламарината успявам да я вдигна над 2 500 оборота. На газ съответно гасне, докато позагрее. Също така, след като е загряла, щом поработи 1-2 минути на свободна и на газ, също изпуска оборотите и аха да угасне. Налага ми се постоянно да помпя педала на газта, за да я задържам. Исках да погедна бензиновото филтърче, но не успях да го намеря. А можете ли също да ми кажете къде е копчето за restart на компютъра?Благодаря ви предварително!Успех и безаварийно каране
    FIAT Brava SX 97' 1.4 12V

Така както си обесняваш проблемите ми се струва че е стъпковото моторче за празния ход, а може да има и още нещо. Като начало го свали и го почисти. А скоро гърмяла ли ти е газовата?
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

При теб, ако не се лъжа, стъпковото моторче и ТПС-а са в едно. Според мен щом не може да се форсира проблема е там. Може би пистите му са изтъркани. Компютъра се рестартира като откачиш акумулатора за около час. Има доста теми за степ мотор и ТПС на твоята кола. Потърси.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Мерси момчета!Мисля директно да я закарам на специализиран сервиз понеже вече няколко "майстори" ми я пипаха и ми е жал за колицата вече. Разбрах, че има добър сервиз на разклона за Панчарево, а и в Младост мернах табела за сервиз за италиански автомобили, но не успях да го намеря. Ще продължавам да го търся...Успех на всички!
        FIAT Brava SX 97' 1.4 12V

Коментар

Working...
        X