мммммм с 3 букви знае ли човек кво значи,е сори тогава,объркал съм се,думите назад
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я вижте каво се продава за VW - тата, а за ФИАТ няма
Collapse
X
-
Доста съм търсил някаква възможност да свържа фиатчето към USB-то на лаптопа и да си правя диагностика в движение, но това което открих из европейските сайтове е, че няма начин това да стане без адаптор, а всички адаптори които се предлагаха бяха много скъпи ( за мен адаптор за 200 евро е мн. скъп). Това важи за фиатите до 1999. Просто ЕКУ-то на фиатите до 1999 работи по стандарти съвсем различни от тези на PC-тата и няма начин да се осъществи директна връзка без преобразуване на сигнала от автомобила. Иначе възможности съществуват. Просто цените са сериозни.Все пак ако някой измисли нещо ще се радвам да го чуя.Punto 55S
Коментар
-
u_bo
daka_punto написа:Доста съм търсил някаква възможност да свържа фиатчето към USB-то на лаптопа и да си правя диагностика в движение, но това което открих из европейските сайтове е, че няма начин това да стане без адаптор, а всички адаптори които се предлагаха бяха много скъпи ( за мен адаптор за 200 евро е мн. скъп). Това важи за фиатите до 1999. Просто ЕКУ-то на фиатите до 1999 работи по стандарти съвсем различни от тези на PC-тата и няма начин да се осъществи директна връзка без преобразуване на сигнала от автомобила. Иначе възможности съществуват. Просто цените са сериозни.Все пак ако някой измисли нещо ще се радвам да го чуя.
Коментар
-
Re: Я вижте каво се продава за VW - тата, а за ФИАТ няма
u_bo написа:днес ми попадна нещои силно се ядосдах че не се предлагат подобни неща за италиянките VISA НЕ Я БРОЯ !!! - къде го тоя лаптоп с ДВА ком порта тия кабели са със USB.ако някой знае да се продава подобни за ФИАТ да свирка http://vagcom.hit.bg/ако някой реши че прилича на реклама да скрие url-a
Коментар
-
u_bo написа:чудя се товаhttp://cgi.ebay.ie/Fiat-Honda-Peugeo...QQcmdZViewItemдали става ?щото описанието е ... някой по-компетентен да сподели.щото ако става... ей го де е Англията, за 10 дена ще го уредя
Коментар
-
blagun написа:ogi28b написа:Грам си нямам понятие, ама диагностика не се ли прави през оная букса дето е горе вдясно откъм макферсона, поне при мен там има една, нали в темата за визата ставаше въпрос че от там се свързва, през К и L Линии, т.е. 2 жици, а не 16-пинов конектор. нещо такова ми се върти. Ако съм далеч от истината - извинете.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:blagun написа:ogi28b написа:Грам си нямам понятие, ама диагностика не се ли прави през оная букса дето е горе вдясно откъм макферсона, поне при мен там има една, нали в темата за визата ставаше въпрос че от там се свързва, през К и L Линии, т.е. 2 жици, а не 16-пинов конектор. нещо такова ми се върти. Ако съм далеч от истината - извинете.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар