Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бълбукане в резервоара и мирис на бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бълбукане в резервоара и мирис на бензин

Колеги, видях, че има много въпроси от този сорт, но така и не успях да намеря краен резултат от дискусиите, мисля търсих усърдно.Последно преди около месец колегата Roko беше обещал да пусне тема за тая гадна комбинацийка бълбукането+мирис.Ще съм блгодарен и на линк от някой ориентиран по-добре от мен във форума.

Здрасти колега,Ето я въпросната тема: http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=365При мен проблема се реши с отваряне на калапана на капачката на резервоара. Намира се на върха на самата капачка. С тънка отверка се изважда лесно, но внимателно, за да не хвръкне пружинката. Вътре има гумичка. При мен тя беше здрава и така и не разбрах, защо преди да отворя въпросния клапан, капачката не задържаше парите. Сега се образува страхотно нялагане и миризмата вече я няма!Според Хит-ко, бълбукането е нормално: "...бълбукане е от връщането на гориво и въздух при подаване на контакт се чува /нали тръбопровода за обратното гориво е празен/ , при което много зависи и колко е пълен резервоара!"Прочети цялата тема и ако имаш въпроси, може да му пишеш!
    Space Star 1.9 DID

Коментар

Благодаря Roko! :D

Коментар

krissy_to написа:
        Благодаря Roko! :D
        Моля, за нищо! Като си решиш проблема, драсни два реда, за да знаем от какво е било! :D
        Space Star 1.9 DID

Коментар

Working...
        X