Колеги, видях, че има много въпроси от този сорт, но така и не успях да намеря краен резултат от дискусиите, мисля търсих усърдно.Последно преди около месец колегата Roko беше обещал да пусне тема за тая гадна комбинацийка бълбукането+мирис.Ще съм блгодарен и на линк от някой ориентиран по-добре от мен във форума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бълбукане в резервоара и мирис на бензин
Collapse
X
-
Здрасти колега,Ето я въпросната тема: http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=365При мен проблема се реши с отваряне на калапана на капачката на резервоара. Намира се на върха на самата капачка. С тънка отверка се изважда лесно, но внимателно, за да не хвръкне пружинката. Вътре има гумичка. При мен тя беше здрава и така и не разбрах, защо преди да отворя въпросния клапан, капачката не задържаше парите. Сега се образува страхотно нялагане и миризмата вече я няма!Според Хит-ко, бълбукането е нормално: "...бълбукане е от връщането на гориво и въздух при подаване на контакт се чува /нали тръбопровода за обратното гориво е празен/ , при което много зависи и колко е пълен резервоара!"Прочети цялата тема и ако имаш въпроси, може да му пишеш!Space Star 1.9 DID
Реклама
Collapse
Коментар