Колеги какво да правя с този багажник много трака някой друг да имам такъв проблем. Пробвах да го регулирам, ама не става, като натисна дръжката на багажника и усещам как леко целия багажник мърда навътре чудя се, вече какво да правя много трака и ме дразни колеги, помогнете моля ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги какво да правя с този багажник
Collapse
X
-
хаха колега не се притеснявай и на мене ми трака багажника че и като за капак на сичко и кората и тя трака върху кората на багажника (как прозвуча само) с кво ли не уплътнявах намествах няма братче трака и трака накрая си купих бас каса да не чувам скърцанията от купето...колата е браво 1.4...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
не я продавай бе колега. кво ше си купиш голф 3 ГТ или ГТИ ли не ставай смешен тва е мечтата на секи селянин голф 3 ГТИ със газ бас каса и брони и прагове ама от най-тъпите дето имат повече мрежички отколкото фибростъкло....и мислиш че те не дават пари за ремонти ли...тва е стара кола ти кво искаш ти да си жив и здрав пък на колата и еби маматаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
ами и аз много се дразня но кво да направя за тея пари толкоз постоянно се успокоявам и си викам "тва ми е първа кола след време ше си зема по хубава + това е стара не може сичко да е наред..." ся като нашите фиати са по 3000 лева че и с климатик а един приятел си зе пежо 306 и мога да ти кажа че пак има пластмаци но отникъде не се чува тракане и дрънкане и струва 5000 лева...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Премести си навътре малко фиксатора и ще ти изчезнат проблемите.Това е пантата на купето където се захапва ключалката. Тя е облечена с едни пластмаси, които се махат с няколко видии с кръстата глава, после с ключ 10 май беше отпусках двата болта на фиксатора и го преместваш максимално назад, пробваш дали ти се затваря багажника нормално и си сглобяваш. Ако се затваря прекалено трудно - с много як удар само - малко върни фиксатора - 0,5см.Аз онзи ден за по хубаво малко си преместих фиксатора на Бравата, че се опитват да припукват пластмасите на задната врата като карам по дупки, ама нещо не ме кефи да се затваря трудно багажника и ще си го върна.Виж, ако не стана така - значи колата ти най-вероятно е имала удар отзад и има нещо изместено. Тогава можеш да пробваш да развиеш малко гумените тампони който спират задния капак - намират се в долния край на отвора. Но не разчитай само на тяш, защото ако само с тях подпреш вратата, може да започна да не уплътнява и да ти влиза прахоляк и вода, а и шум в багажника.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар