Ситуацията е следната. При пълен ляв волан (или десен) и задържане с тази позиция се чува едно силно чаткане. След това светва лампата и усилвателя на волана спира да работи. След като загася колата и запаля отново всичко си е наред и няма проблеми.Някой имал ли е подобен проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 2: Проблем с ел. усилвателя. Блокира в крайни позиции.
Collapse
X
-
ако е ряско става този номер явно има няква блокировка да не се прецака нещо си по усилвателя и на мен ми го направи този номер но като навих пален десен и малко със сила и така стата чусе чаткането или нещо от сорта явно някво реленце и ли де да знам но вече не го правя това нещо след втори опит пак ряско и силно завих на пълен и пак стана така и се уверих че има според мен няква защитаФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
-
bboyd написа:ако е ряско става този номер явно има няква блокировка да не се прецака нещо си по усилвателя и на мен ми го направи този номер но като навих пален десен и малко със сила и така стата чусе чаткането или нещо от сорта явно някво реленце и ли де да знам но вече не го правя това нещо след втори опит пак ряско и силно завих на пълен и пак стана така и се уверих че има според мен няква защитаFIAT Marea 1.9 / TD75 (11/96)
FIAT Punto 1.9 / DS60 (06/99)
Коментар
-
bboyd написа:е ти няма да го тряскаш хамалската това е волан се пакFIAT Marea 1.9 / TD75 (11/96)
Коментар
-
bboyd няма такова нещо като защита в крайна позиция. А колега преди да отидеш в сервиз може да опиташ да почистиш добре буксите с контактен спрей на електроусилвателя, при доста от случаите с тази система това помага .... не е и лоша идея ако не си го направил да разгледаш из форума има доста теми за системата може нещо да ти е в полза.Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Filcov написа:bboyd няма такова нещо като защита в крайна позиция. А колега преди да отидеш в сервиз може да опиташ да почистиш добре буксите с контактен спрей на електроусилвателя, при доста от случаите с тази система това помага .... не е и лоша идея ако не си го направил да разгледаш из форума има доста теми за системата може нещо да ти е в полза.FIAT Marea 1.9 / TD75 (11/96)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар