Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не въртят перките

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Не въртят перките

    Странна работа.Стрелката на градусите показва 90(по средата е даже и малко отгоре-93), а перките на радиатора не въртят. Не знам да се тревожа ли? То и в задръстванията по центъра температурата не се е вдигала повече от 95. Но мисля че поне първата скорост трябваше да се включи. Ще се радвам да споделите някакви мнения.

    #2
    няма по-лесен начин да провериш от това да включиш компресора на климатика, и да изчакаш малко. Когато започне да духа хубаво студено, малко след това трябва да завъртят перките на ниска скорост. И аз като теб един ден реших да ги чакам да включат, колата беше напълно загряла, оставих я да си работи на място, чаках 20 минути, и перки така и не завъртяха. Стрелката не помръдна нагоре. При теб мърда ли на някъде? Трябва да стане поне 97, за да заработи 1 степен. Твоят уред да не е дигитален, доста точни цифри цитираш?

    Коментар


      #3
      Мерси, колега за отговора.Не по-нагоре не се качва температурата седи си на 90-92.Ще пробвам това с компресора.Дано да се врътнат тия перки.А вторат скорост мисля че на 97 градуса,ама тя колата не може да ги стигне тия градуси.

      Коментар


        #4
        втората степен се включва на 103 градуса, работи докато падне до 99, после продължава на 1-ва докато падне до 93. Щом не вдига стрелката , няма страшно, все пак това е дизел, отделя по-малко топлина

        Коментар


          #5
          Аха,мерси.Значи няма място за притеснение. :D

          Коментар

          Working...
          X