Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зaщо моят Фиат Типо 1.9 - трака като луда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зaщо моят Фиат Типо 1.9 - трака като луда

Като студена трака много яко - като загрее понамалява - но тракането не се заглушава напълно - дайте ми малко информация

Братчед аз смених маслото на мойта красавица и започна да трака двигателя и ще го сменям !!!! незнам ти с какво си но на мен един дизелджия ми каза да му слагам по рядко масло че сутрин докато загрее и се разджурка малко бая тракане удря

Коментар

Re:

komshiqta написа:
      Братчед аз смених маслото на мойта красавица и започна да трака двигателя и ще го сменям !!!! незнам ти с какво си но на мен един дизелджия ми каза да му слагам по рядко масло че сутрин докато загрее и се разджурка малко бая тракане удря
      дали ще е от това - аз лудвам сутрин докато е студена

Коментар

Това твоето е дизел, ако не бъркам и тракането най вероятно е от клапаните, ако сложиш някакво по-хубаво масло временно ще подобри работата, ама ......
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
          Това твоето е дизел, ако не бъркам и тракането най вероятно е от клапаните, ако сложиш някакво по-хубаво масло временно ще подобри работата, ама ......
          да дизел е - 1.9 Tds, - какво масло ще е най добре , или какво трябва да направя

Коментар

ми смени го и виж дале всичко ще е наред сега в момента има поне 3 теми за маслото из форума аз сложих 10w40 и ми трака и сега ще го сменя с 5w40

Коментар

Working...
            X