Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт предница - Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Напълно подкрепям че с оглед цената на нов носач, изобщо не си заслужава играчката със смяна само на тампон на стария. lzisov - скоростния лост мърда ли ти? Като подаваш и отпускаш газта, един вид умишлено като я караш да придърпва, чува ли се ДУМ?!?!BO - пратих една девойка да ми търси АЦ Метал - онези типове и отговорили че вече не се произвеждали
    Да ,точно при рязко придърпване се чува Дум???Мислех че е амортесьор-а казаха че е тампон на двигателя?!

Коментар

ogi28b написа:
      Напълно подкрепям че с оглед цената на нов носач, изобщо не си заслужава играчката със смяна само на тампон на стария. lzisov - скоростния лост мърда ли ти? Като подаваш и отпускаш газта, един вид умишлено като я караш да придърпва, чува ли се ДУМ?!?!BO - пратих една девойка да ми търси АЦ Метал - онези типове и отговорили че вече не се произвеждали
      Това за Ас Метал и аз го разбрах като си поръчвах носача за Бравото ,но най-добре ще ви отговори Христо от Ямбол дали е така.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
      X