Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно имам нужда от амортесьори ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спешно имам нужда от амортесьори ...

в цяла софия не можах да открия 2 предни амортесьора за браво хгт.някой да има идеи от къде и как защото ми предложиха на едно място СОРА за 78 лева и Монро за 200лв. бройката ...са ... предвид че след 7-8 месеца съм пред закупуване на цяло ново окачване и ше разпродавам старите ... не ми се дават 400лв за 2 амортесьора ей тъй после да ги махна и да ги подаря на някой.КОФАП нямат никъде по магазините а от великите Вантотрейд ми предлагат за 280 кинта бройката ) тия вече там тотално да изпрашели ...принципно имам парите и за скъпите но защо трябва да ги дам както споменах ...та моля ако някой има идея от къде да купя КОФАП примерно ... ако требе и от друг град да се докарат пак долу горе върши работа ...другото е ... имам под ръка КОФАП за мареа 2.0 20в ... могат ли да се нагодят някак си преди да съм флязъл в сервиза да съм наясно ? човека от Т/Н кар казва че не може абсолютно точно да спомене но имали някаква разлика двата вида и не е убеден могат или не могат да се направят в бравото.мерси предварително колегипоздрави
    :: Show me some Madness ::

ще припадна ако никой нищо не написа заради заглавието на темата :D

Коментар

онзиден сменявах на Брава,купихме КОФАП от магазина на Стамболийски.Взехме ги за Типо щото са 52лв с маншона,а за Брава ги дават за 72лв.

Коментар

Свържи се с "hit-ko" на ЛС. Точно вчера получих от него по куриер двойка прекрасни нови газови KOFAP-чета с 1 година гаранция. За съжаление не съм ги сложил още, за да дам мнение. Но си мисля че при всички положения ще е по-добре от старите ми...
        Fiat Ritmo 105TC
        1600cc 105к.с.

Коментар

За какви пари ги взе...
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Snaker, Имам за Браво ХГТ (втора употреба):двата макферсона комплект с полуоска, с главина, спирачни дискове и спирачен апарат + предните пружини и амортисиори в добро състояние. Всичко това го давам за 300лв.Ако имаш интерес пиши.
            FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

pugsy написа:
              онзиден сменявах на Брава,купихме КОФАП от магазина на Стамболийски.Взехме ги за Типо щото са 52лв с маншона,а за Брава ги дават за 72лв.
              в тоя магазин ми предлагат една единствена бройка за която сами си казаха че са им връщали такива защото не са успяли да ги инсталират ... марката е СОРА газови ...

Коментар

blader написа:
                Snaker, Имам за Браво ХГТ (втора употреба):двата макферсона комплект с полуоска, с главина, спирачни дискове и спирачен апарат + предните пружини и амортисиори в добро състояние. Всичко това го давам за 300лв.Ако имаш интерес пиши.
                здравей ...мерси за предложението но на мен всичко останало ми е ок - трябват ми само амортесьори а и ако решиш да ги продаваш отделно - колко километра са навъртели знаеш ли и на кви пари би решил да ги продадеш ?поздрави

Коментар

верно аз си ги сложих без никакви ядове на Брава от соФИАТакси

Коментар

pugsy написа:
                    верно аз си ги сложих без никакви ядове на Брава от соФИАТакси
                    да ...предварително да уточня ... момчето там беше точно и каза изчакай ще званна веднага до склада на кофап да ги накарам да видат за некой останали ...но то само ми каза - 3 бройки са докарали мисля и 2 са взели ... едната са я върнали другата не ... и спомена че няма да има проблем ако реша да ги купя и да ги върна после но той не дава гаранция за тях ... после от няколко места ми казаха че не е добра марка това СОРАиначе разбрах от други хора че са доста коректни не са некакви идиоти неграмотни ... магазина е хубав ... просто нямат в момента като всички останали ...в дружба едно прехвалено магазинче като им казах - ОК взимам СУПРА - за които час по-рано ми дадоха цена и казаха че до 1 час ще ги докарат от техния склад ... та казах им идвам - цената беше 125 лв. и те ми званят по средата на пътя от центъра към дружба - ми ние сме са объркали малко нямаме ги имаме от 250лв - елате ... викам ми супер ... ей ся ше направя обратен завой и ше пратя картичка да ви е.а м....те ...

Коментар

Хм, защо ми се струва, че бъркате две различни марки - COPA и COFAP?
                      Fiat Ritmo 105TC
                      1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
                        Хм, защо ми се струва, че бъркате две различни марки - COPA и COFAP?
                        не не ги бъркам ... пиша ги на български просто ...предлагат ми СОРА - SORA мисля е на латиница за 78 лева за които не са сигурни ... а няма КОФАП - COFAP ...имаш ли телефон на хит-ко да ми го драснеш на л.с. - защото аз му написах бележка но ми е спешно да разбера от всички места алтерантивите за да знам какво да правя а той човека може скоро да не я прочете ...

Коментар

тука ще напиша точно как се справихме със проблема ... хит-ко удари силно рамо s know how ... специални поздрави :Dсамо да мине ремонта и ще седна да опиша каква идилия е с търсене на амортесьори за браво хгт и колко смотна страна сме все още ... :Dщом званях и до турция накрая преди да се консултирам с хит-ко и да предам на тукашните майстори за нещата ... доста беше назляло всичко ... имам 34 мин разговор с атина за едни амортесьори ... добре че беше служебен :D

Коментар

са ... първо хит-ко не казвай на ачо че сам сменял амортесъори като дойдат да пазаруват некой път с деян от тебе че ония шеме скъса от подмятания :Dначи ... идилията започна с това да оправя цялата предница за зимата за да е стегната колата ... карам си ено рено инак но няма как.отидох в магазина на т&н кар и там имаше дълго търсене и телефонни обаждания и чакане няколко дни за отговор ... хората са свестни.аз през тва време писах тука и започнах да званя на над 10 магазина из софия.нямаха въобще никакви на 80% от магазините. бях написал по горе за някои от тях какви премеждия имах и какви услуги ми сваршиха.после стигнах до вар. по скъпите марки ... монро и билштайн ... там обаче вече закъсахме щото ОК - ще ги купя обаче аз дръннах 2 телефона на хора разни и то се оказва че ако закупя 2 аморт. от тия марки с 300лв. отгоре ще си взема цяло спортно окачване аморт. и пружини с 3 години гаранция !!!!!говорих и с хит-ко и човека като истински земляк си ми каза - няма в момента никъде обаче аз ще поразгледам сега дали не може да се сложат некакви други. през което време аз търся ... званя на един познат бивша бургаска мутра и му викам давай там твойте хора за едни кирливи амортесьори да тръсят. той звани и вика ше ми званнат ... един познат се обади званни на ей тоз има магазин в атина и го питай - доставката от там не е скъпа. дигам аз телефона оня човек вика чакай да проверявам че тия тука не карат мнооо фиат. 30 мин и няма. после званя на некъв магазин от варна и накрая ми званят от бургас и викат - ми ти англииски знаеш ли да говориш с едни хора?. викам знам бе дай да говоря. на ти тоя тел. звани ... гледам аз и търся чии е кода и гледам турски. дигам телефона званя и викам щом са турци ше се разбереме по комшииски закво ми е англииския. обаче отсреща ми дига един се едно е председателя на гей обществото в турция - ако има такова, и ми обяснява че знае за моето обаждане и предпочита да се разбереме на англииски. окееееййй ... говориме ние 10 мин и криво ляво ми става ясно че НЯМА !!! а колата е вече в сервиза. и тука вече идва хит-ко с неговоро яко кунг-фу и ма търсил човека докато аз обикалях забити складове в софия да търся пак ... званя му и ми каза че ше станат от мареа JTD направо и ми даде от къде в СФ да си ги купя. дигам аз телефона на тия в сервиза и им викам НАПРАО търсете такива да ги зимате че аз вече имам глоби и за извънработно губене на време. КАМЪК ми падна честно щото просто няма време да се занимавам с тия неща ... поне не и в момента.Маисторите тука казаха ДА стават - викам им от Ямбол дойде чак тоя акъл да знаете !!! :Dи после единия носач бил за смяна ... викам тогаа напрао двата с биалетките за всеки случай искам да смените щото аз мразя такива поединични смени и амортесьорите единия беше изпуснал другия им го подарих. смених всичко и старшията замина за 2 дена в ямбол с нея. целата работа с изправяне на едни джанти, 2 нови гуми 195/50/15, 2 амортесьора, два носача и биалетки, ново масло, свещи и филтър за климата + труд ми дойде 900лв. ха честито :D и пак си карам реното :Dако бях го правил с скъпи амортесьори ... в аутоиталия ... или в вантотрейд ... всичко с труда ми скача над 1300лв++ ги питах и им казах че хора дето ше правят надница за ден 200лв. и са автомонтьори, няма да ми барат мойта кола и тряснах телефона. :DСПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ХИТКО за якия кноу хау дето прасна има една почерпка кат се ррибера до ямбол некой път. :D

Коментар

Working...
                            X