бе най-добро си е селениятатака ги дават за италианските машини аз до ся сам го карал мойта брава на голдама са чудя дали да рагна това 20кискам и рейсинга да пробвамама солено ще ми додии то е за 10 000 км. ако не се лажадобра тема стана ...браво колеги
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за масълцето на Бравото
Collapse
X
-
вижте тука може да проверите с какво масло трябва да карате колата си http://www.ew2.lubesinfo.com/framese...6&langid=1аз да ви кажа взех един боклук и сега ми трака повече ! беше 10w40 и не ме кефи нещо като че ли се мъчи , и доста грубо трака ! след 2 седмици ще го сменя пак няма нищо че ще е на 2 000 км просто не искам да мъча колата
Коментар
-
SELENIA 20KТРИБАЗОВО синтетично масло, специално разработено като формула за автомобилите Алфа Ромео, Фиат и Ланчия с бензинови мотори! Маслото е с удължен пробег на смяна с 30% спрямо останалите масла, 20 000 км. за обикновените мотори и 15 000 км. за инжексионните, многоклапанните и турбо моторите.SELENIA GOLDТрибазово синтетично масло, с изключително подходяща формула за бензинови и дизелови мотори от последно поколение. Осигурява абсолютна защита на двигателя при бързо променящ се режим на работа, особенно при висока температура! Понижава консумацията на масло и завишава интервала на смяна с 30% в с сравнение с традиционните масла!Гарантира пробег от 20 000 км. при обикновенни мотори и 15 000 км. при инжексионни, многоклапанни и турбо мотори.и двете ги дават на по 15 за бравите и бравотата тъй че ще си карам с голдаако реша може да пробвам рейсинга
Коментар
-
ivan_dmx написа:бе най-добро си е селенията така ги дават за италианските машини.....SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Re:
komshiqta написа:вижте тука може да проверите с какво масло трябва да карате колата си http://www.ew2.lubesinfo.com/framese...6&langid=1аз да ви кажа взех един боклук и сега ми трака повече ! беше 10w40 и не ме кефи нещо като че ли се мъчи , и доста грубо трака ! след 2 седмици ще го сменя пак няма нищо че ще е на 2 000 км просто не искам да мъча колатаSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
ми като запаля сутринта то се чува направо как пляка (то всъщност не е като тракане ) маслото вътре докато се разбие и всичко се посмаже в двигателя , незнам как да го обесня точно , като се поразбие този шум изчезва но осещам че работи тежко двигателя а не да си мърка като котарак определено не съм доволен !!! а между другото и нафтата има значение ! сега зареждам от една бензиностанция от която изоооообщо не съм доволен и ауспуха ми почерня супер много ще я сменям !
Коментар
-
u_bo
Re:
komshiqta написа:ми като запаля сутринта то се чува направо как пляка (то всъщност не е като тракане ) маслото вътре докато се разбие и всичко се посмаже в двигателя , незнам как да го обесня точно , като се поразбие този шум изчезва но осещам че работи тежко двигателя а не да си мърка като котарак определено не съм доволен !!! а между другото и нафтата има значение ! сега зареждам от една бензиностанция от която изоооообщо не съм доволен и ауспуха ми почерня супер много ще я сменям !
Коментар
-
u_bo
Re:
komshiqta написа:тая бензинджийница се казва TESCO express в UK е така че споко този castrol edge и аз го гледам тука , бая парички ми се вида ама може и него да си взема !!! незнам ще видя какво ще взема или 5w40 или 0w40 според зависи ама ще е след 2 3 седмици
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар