Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това цилиндърче за кола с ABS или без ABS е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това цилиндърче за кола с ABS или без ABS е?

Някой може ли да каже това цилидърче за кола с или без АБС е?Какво мислите за марката RC? Добри ли са?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Re: Това цилиндърче за кола с ABS или без ABS е?

infineon написа:
    Някой може ли да каже това цилидърче за кола с или без АБС е?Какво мислите за марката RC? Добри ли са?
    ами като тигледам моделите изписани на етикета знам само за един 1.9дс..което ако не ме лъже паметта е чистия дизел 75 коня който си мисля че по принцип няма АБС...но може и да греша...за другите незнам
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Цилиндърчето кво общо има с ABS.Според мен няма.А относно марката не мога да дам отговор.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Цилиндър за кола с АБС и без такъв са еднакви.Мисля ве има разлика в накладките.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

По принцип са еднакви ама имат разлики и неможе на мястото на едното да се тури другия че не пасва на болтовете с които се хваща отзад за барабана, иначе на вид всичко друго им е еднакво
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Между цилиндрите за с АБС и без АБС нама разлика.Разликата е в лагера или карето, а и на главината има разлика.Често еднакви модели са със и без АБС .Причината е, че в Италия не е задължително, както примерно в Германия.

Коментар

Човек според тия в Т&N кар има разлика, извадиха някакъв каталог оня ме пита дали е с АБС колата и ми даде някакво досущ същото на дупките в които се завива към барабана са малко по нагоре към маркучето и не става. Става дума за дано цилиндърче на фиат БРАВО
              FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Working...
              X