здравейте колегиче не съм специалист не съмама нещо ма баламасватвчера оставих колата да и сменят едината задна главина и викам на майстора да свали динамото щото има едно виене се едно че има турбосвали го тойзапалих без динамо пак виемахна всички ремъци и без хидравкика без водна помпа пак виеи се сетих че като сменяха ангренажния и двойноназъбения ремук и майстора каза че за двойноназъбения нямало ролка от каде да земе и е оставил старата и си помислих че тя виеходих в ЕУРО07според техния каталог няма такава ролка на мотораа сега де ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.8 двойноназъбения ремък и ролка
Collapse
X
-
Re: Типо 1.8 двойноназъбения ремък и ролка
Колега ,сменя се само лагера на обтяжната ролка на баланс ремъците.Отиваш в СКФ с цялата ролка и за 10 лв ти го сменят.Според мене ще ти остане виенето,досега на всичките ми Типо-та,а сега и на Дедрата пак си вие мотора.Има един лагер който е набит на предния баланс вал и на него се опира гърба на ангренажния ремък,провери и него щото си заминава ,па е доста скъп - около 40лв беше.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Re: Типо 1.8 двойноназъбения ремък и ролка
borkoi написа:здравейте колегиче не съм специалист не съмама нещо ма баламасватвчера оставих колата да и сменят едината задна главина и викам на майстора да свали динамото щото има едно виене се едно че има турбосвали го тойзапалих без динамо пак виемахна всички ремъци и без хидравкика без водна помпа пак виеи се сетих че като сменяха ангренажния и двойноназъбения ремук и майстора каза че за двойноназъбения нямало ролка от каде да земе и е оставил старата и си помислих че тя виеходих в ЕУРО07според техния каталог няма такава ролка на мотораа сега де ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар