Здравейте колеги,днес на слънцето забеляжах че фиатката ми ( браво 1.6 96 г.) имам на таблото крушка за отворена врата (или поне беше като врата )и реших да отворя таблото и да видя защо не свети . на нейното место беше поставено бяла основа на крушка без медни прпвпдници сложих друга ала пак не светна също забелязах че има крушки за вентилатора (така изглеждаше и за стопове или поне така пишеше ) но от тези нито една не светна имаше и едни жълти явно само за мостчета смених повечето и от новите нищо само едни явно вградени крушки за (abs) и едно човече с кръгче пред него който немога да ги изгася сега (след като махнах тези жълтите който са като мосчета бих ги сложил пак ала незнам каде бяха ;( ) и също така искам да ви питам може ли някак да се оправи една писта която беше окъсена (вижда се каде е прекъсната )Благодаря Ви предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инсталация на километража..
Collapse
X
-
ми знае ли човек това с картинката на врата мисля че във всяка кола го има за абс-са е диот който не може да се свали от зат като крушка.1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар