Здравейте колеги,отскоро съм в този фотум и мисля че е доста полезен.Не намерих отговор на въпроса си в търсачката затова и питам.Значи колата ми е пунто 1.1s на метан.Тази сутрин като заредих метан и превключих на бензин да запаля(тъй като като заредя след това пали трудно на метан), колата изобщо не запали а само 10 мин преди това пак я палих на бензин.Превключих на метан и запали а на бенз няма никой.Интересеното е че нищо не се е случило преди това като предпоставка за повреда всичко си беше нормално.Прави ми впечатление че като дам на контакт на бензин, не се чува звука от бензиновата помпа(имам и алфа ромео 146 и там като дам контакт се чува едно жужене за 2-3 секунди от бенз помпата и после спира а при пунтото не знам дали трябва да го има(дали се чува).Има ли някакъв механизъм който изключва бензиновата помпа или нещо от сорта че не знам какво може да е ?!А може проблема да е коренно различен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ пали Пунто 1.1s !?
Collapse
X
-
Дали бачка или не не знам, но по принцин при включване на метан не би трябвало и да бачка бензиновата помпа все пак няма нужда от не като се кара на метан, чудя се да не се е включила някаква защита или нещо от сорта която да е блокираля работата и, но това е само идея, проблема въобще може да не е тоя, затова и питам тук, да се нахвърлят идеи, за да знам от каде да почна.Поздрави.П.с. На алфата имам копче под седалката което при птп(напримр) блокира бензиновата помпа, за пунтото не знам как е щото ми е от скоро.
Коментар
-
TecHouse написа:Дали бачка или не не знам, но по принцин при включване на метан не би трябвало и да бачка бензиновата помпа все пак няма нужда от не като се кара на метан, чудя се да не се е включила някаква защита или нещо от сорта която да е блокираля работата и, но това е само идея, проблема въобще може да не е тоя, затова и питам тук, да се нахвърлят идеи, за да знам от каде да почна.Поздрави.П.с. На алфата имам копче под седалката което при птп(напримр) блокира бензиновата помпа, за пунтото не знам как е щото ми е от скоро.
Коментар
-
Все още няма напредък, откачих акумулатора за 1 час, вслучай че има гешка, но нищо! Събота и неделя като има време ще я търся пак причината.Ако някой е имал подобен проблем, и да е било просто решението, моля да сподели .П.С..Само да кажа че от тоя комп влизаи TecHouse, затова и по погрешка пуснах темата от неговия user.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар