Едната тръба на изпускателния колетор е спукана. Някой имал ли е този проблем и как е процедирал. Смяна с нов, втора употреба, заварка?Доста е шумен мотора и предполагам е е от това защото духа въздух от цепнатината.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан изпускателен колектор
Collapse
X
-
аз мойта делта я купих така, свистеше леко, след това се спука и намирането е многооо трудно, нямаше нито при италианеца, в нито една морга, но монтиора ми се обади на един негов човек и той за щастите имаше браво на части и взех колектора. Търси по моргите с цели коли.Този от който аз го взех има магазин до моргата на италианеца и продава фарове и мигачи, можеш да провериш и там
Коментар
-
netsurfer написа:аз мойта делта я купих така, свистеше леко, след това се спука и намирането е многооо трудно, нямаше нито при италианеца, в нито една морга, но монтиора ми се обади на един негов човек и той за щастите имаше браво на части и взех колектора. Търси по моргите с цели коли.Този от който аз го взех има магазин до моргата на италианеца и продава фарове и мигачи, можеш да провериш и там
Коментар
-
Едната тръба на изпускателния колетор е спукана. Някой имал ли е този проблем и как е процедирал. Смяна с нов, втора употреба, заварка? Доста е шумен мотора и предполагам е е от това защото духа въздух от цепнатината.
Коментар
-
Alexius написа:другата седмица евентуално ще взема колектор, ако не мисля да го дам да го заварят. hit-ko според теб по-добре ли е заварка или с този кит? Тръбите би трябвало да са чугунени.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
здр
колега по добре си купи втора употреба и то бързо защото моите биаха спукани като при теб та аз си се помотахи се наложи първо да се прибера от Омуртаг до София без тяхповярваи изживяването не е никак приятно и второ вече цял месец ги тарся и все още несъм ги намерил така4е по4ваи да тарсиш докато е време,че да нети седи фиатката на трупчетаtipo1.6 ie 89
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар