Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новак-Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Даам... Бая харчи,особено зимата,моето отива към 11-12,
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
      Даам... Бая харчи,особено зимата,моето отива към 11-12,
      зимата не съм го засичал, но предполагам, че и при мен е било към 12/100.заблуда е, че точно този двигател е икономичен. на дълъг път може, но в града...
      Alfa 147 JTD 115 hp
      ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

С риск малко да се отклоним от темата ама чак пък 11-12 не ми е качвало,дори и в най-големия студ(говоря само за градско)

Коментар

Градско в София, предполагам е различно от градското в Русе ... има значение в кои часове се кара... Според мен на градско разхода е по-скоро на час, отколкото на километър, понеже се прекарва доста време висене в колоната...

Коментар

тия бензинки били доста икономични аз имам пунто мк1 1.7 тд 62 кс (четириврато) то в града под 7 не слиза а на извънградско около 5

Коментар

аз съм с 1.1 карам го от миналата година август месец, нямам никакви проблеми и до сега нищо не съм сменял по него като изклиючим ремъл ролки и маслко ( то си е задължително при покупка на кола ) сега идва момента на 2ра смяна на масло до момента разходите ми по тая кола са само за бензин .Като цяло е икономична , но както един колега по-горе каза, зависи от подметката бих казал и че с голямо настъпване сега лятото разхода градско над 8 няма да го минеш .Аз изобщо не го жаля и към 8 ми държи , но съм го смъквал и до 6 някъде извън градско със 100 110км/ч ми държи твърдо 5/100 До момента съм много доволен от пунтака
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

van_dal написа:
                Като ще е фият по-добре браво или брава, разликата за цената между пунто не е много, а комфорта и всичко е на съвсем друго ниво, а и разхода нормално е за браво брава е градко 10-11, а извън 6-7.
                Хайде да не се обиждаме колега... Карал съм браво, имам пунто..и в комфорта и във всичко пунтака повече ми харесва :P

Коментар

nickname написа:
                  van_dal написа:
                  Като ще е фият по-добре браво или брава, разликата за цената между пунто не е много, а комфорта и всичко е на съвсем друго ниво, а и разхода нормално е за браво брава е градко 10-11, а извън 6-7.
                  Хайде да не се обиждаме колега... Карал съм браво, имам пунто..и в комфорта и във всичко пунтака повече ми харесва :P
                  Ета спор нема Пунто vs Брадва
                  Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                  Втората......пак същата!
                  (_-_)______////_______(_-_)
                  Punto75-Вече на жената!
                  Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
                    nickname написа:
                    van_dal написа:
                    Ета спор нема Пунто vs Брадва
                    Айде почна се! :D Та по темата аз я имам почти 3 години 55хил.км,по предницата съм сменял един кормилен накрайник с тампон,около 40лв ремонт и два амортисьора около 170лв. с работата.Отзад също дватаа мортисьора и един ремонтен комплект за носач.Разход на бензин не мога да кажа но около 7-8 градско не вярвам да падне,извънградско 4.5-5л,вижразход на газ е друга работа градско между 8-9 нормално каране.Други плюсове добри спирачки,вътре е щирокодори от зад доста по големи коли биха завидели за комфорт не мога да споря щото нямам наблюдение върху други модели,на паваш е кофти.Надявам се че съм бил полезен.Моята е четири врата,казвам ти голям кеф!
                    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Аз съм с 1.2 73к.Но ти препоръчвам да си вземеш 1.1,върви доста прилично а цените на частите са направо смешни с сравнение на Браво-Брава.
                      ex. punto elx 1.2i
                      Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
                      X