Даам... Бая харчи,особено зимата,моето отива към 11-12,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новак-Пунто
Collapse
X
-
аз съм с 1.1 карам го от миналата година август месец, нямам никакви проблеми и до сега нищо не съм сменял по него като изклиючим ремъл ролки и маслко ( то си е задължително при покупка на кола ) сега идва момента на 2ра смяна на масло до момента разходите ми по тая кола са само за бензин .Като цяло е икономична , но както един колега по-горе каза, зависи от подметката бих казал и че с голямо настъпване сега лятото разхода градско над 8 няма да го минеш .Аз изобщо не го жаля и към 8 ми държи , но съм го смъквал и до 6 някъде извън градско със 100 110км/ч ми държи твърдо 5/100 До момента съм много доволен от пунтакаПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
van_dal написа:Като ще е фият по-добре браво или брава, разликата за цената между пунто не е много, а комфорта и всичко е на съвсем друго ниво, а и разхода нормално е за браво брава е градко 10-11, а извън 6-7.
Коментар
-
nickname написа:van_dal написа:Като ще е фият по-добре браво или брава, разликата за цената между пунто не е много, а комфорта и всичко е на съвсем друго ниво, а и разхода нормално е за браво брава е градко 10-11, а извън 6-7.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:nickname написа:van_dal написа:Като ще е фият по-добре браво или брава, разликата за цената между пунто не е много, а комфорта и всичко е на съвсем друго ниво, а и разхода нормално е за браво брава е градко 10-11, а извън 6-7.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар