Някои може ли да ми кажe колко ще ми струва да сменя четирите брави на Fiat Brava (1.8 16v 199
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравите на Fiat Brava
Collapse
X
-
Четирите дръжки струват межди 110 и 140 лева зависи къде ще ги купиш .А смяната е много лесна .Аз търся едни пласмаси декоративни които се лепат върху дръжките веднъж съм виждал такава Брава но аз намирам само за VW.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
www.axm-auto.comТам ги има на по-ниска цена,ама някой трябва да си направи труда да отвори и да погледне.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dani389 написа:Аз за по 30 ги намерих ама не ми се дават толкова пари за керливи дръжки,дразнят ме но се правя че неги виждам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
kiselo написа:dudulia написа:www.axm-auto.comТам ги има на по-ниска цена,ама някой трябва да си направи труда да отвори и да погледне.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Tornado написа:dani389 написа:Аз за по 30 ги намерих ама не ми се дават толкова пари за керливи дръжки,дразнят ме но се правя че неги виждам.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар