Не е много трудно аз на моето браво съм го сменил Работата стана за около 2 часа защото много се забавих с първата врата а втората я направих за около по-бързо за около 30/40 минути .
а марейските дръжки дали стават за брава?защото те май са по различнии не се прецакват кат на браватамойте почнаха да се ронят леко като изгорени от сланцето изглеждат
На някой марей са като на браво и браво но някой са с по-хубави(това предполагам го знаеш) от мареа на браво,брава стават но мисля че се преправят малко марейските дръжки.
Четирите дръжки струват межди 110 и 140 лева зависи къде ще ги купиш .А смяната е много лесна .Аз търся едни пласмаси декоративни които се лепат върху дръжките веднъж съм виждал такава Брава но аз намирам само за VW.
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
www.axm-auto.comТам ги има на по-ниска цена,ама някой трябва да си направи труда да отвори и да погледне.
дай ми линк че нещо неможах да ги намеря там...
Не мога да ти дам линка директно на страницата с дръжката защото не излиза.категорията е "каросерия ,интериор" Подкатегория "външни дръжки"каталожен номер на предна дясна дръжка е 46440183.Пусни го в каталожен номер и ще ти излезне веднага.На тази цена имаш и отстъпка.
Коментар