Здравейте, от известно време има един шум, който много ме дразни, проявява се при загряла кола и само когато е изключена от скорост ( на място в задръстванията). При натискане на съединителя шумът изчезва, след като прерових темите във форума установих, че става въпрос за лагери на скоростна кутия. Интересува ме възможно ли е да е от недостатъчно масло в скоростна кутия (може ли да се оправи с доливане), моето е сменяно преди 15 000 , но след това ми беше протекло и сменях о-пръстен на полуоската. Тогава майсторът ме увери, че съвсем малко е изтекло и си имам достатъчно, но знам ли. Другото което ме интересува ако с доливане на масло няма шанс проблемът да изчезне, дали колата може да продължава да се кара така или може да стане по голяма беля. Идеи за цена на евентуален ремонт? Благодаря предварително за мненията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум от скоростна кутия Браво 1.6 16V
Collapse
X
-
Купувай едно масло за около 20тина лева - като поразровиш кое е точния вид на Тутела за да не ти излезе по-скъпо после. При мен беше прокапало от единия маншон и веднага смених заедно със сединитела и маншоните и маслата и сичкото ми там лагери кавото трябва ... все пак на нашите колички тази склонност да им изтичат водите е едно от уязвимите места и прави скоростнитее кутии доста често срещан проблем.
Реклама
Collapse
Коментар