Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задно окачване на Пунто1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задно окачване на Пунто1

Здравеите колеги искам да питам лесно ли се сменят лагерите и втулките на задното окачване на Пунто-1.1.Имали някакви тънкости и ако някой има снимки или схема нека я качи.Благодаря

На паркинг е доста трудно.../не и невъзможно.Как става,съм го описал подробно/без обаче снимки или схеми/ доста отдавна-може да опиташ с търсачката...Най-лесно в сервиз с подемник.
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Отиде ти един ден.В даден момент ще имаш нужда от втори чифт ръце :D .Имах снимки от смяната на моите но ги затрих.С гаечен ключ едва ли ще развиеш гайката,а понеже болта доста стърчи ти трябва по-дълбок глух( камък)ключ.Аз нямах затова го рязах.След като развиеш гайката избиваш болта с тънко шило,носача пода на долу. За предпочитане е да развиеш спирачните маркучи(после обезвъздушаване),аз не ги свалях но трябва да подлагаш нещо под носача за да не ги опъва.После избиваш лагерните черупки от носача с тънко шило .Зглобяваш в обратен ред.Тънък момент е набиването на новите лаг. черупки в носача ,с подръчни материали е трудно.След това се влючва и втория чифт ръце, при поставяне на болта за захващане на носача. Вобщи линии е това .
      Punto 55 SX

Коментар

Working...
      X