здравейте имам проблем с лампата не иска да свети и крушката смених пак неште откаде може да е проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
лампата за ръчната
Collapse
X
-
[quote="pugsy"]тази лампа също свети и когато нямаш спирачна течност,на една част от капачката на казанчето за течноста има гума,натисния нея и трябва да светне вътре.Ако пък я нямаш тази гума дай кабелите на капачката на късо[/quot уното има отделна лампа за течноста и ръчната и според мен е от бутончето под ръчнатаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
jarulmo написа:намерих го но какво то4но трябва да го правя да проработиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
първи на4ин: даваш двете жи4ки на това кл/4е накъсо и гледаш дали светва лампата. втори на4ин:разглобяваш таблото на уното поне е за 1 минута, махаш пластмасовата 4икийка дето държу крушката и мериш на "клемите" на платката има ли то4ец като е вдигната ръ4ната. предлагам първия, много по-елементарен е и бърз, така ще провериш дали все пак повредата не е в клю4ето. при втория пък изолираш крушката и я проверяваш. доста объркано , но ме мързи да го преформулирам. а най-добре просто провеи с мултицета има ли връзка м/у клю4ето на ръ4ната и клемата на таблотоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар