Здравейте,случи ми се нещо доста неприятно. Имам брава-та от 10 дена и в четвъртък я занесох на сервиз-а на Фиат в Русе, за смяна на ремъци и ролки, вечерта я взех излизах малко с нея, на студен двигател малко по-трудно ми запали, на другия ден ходих на работа с нея и до там, не иска да запали вечерта. идва едно момче от друг сервиз гледа я цял ден и каза, че има криви клапани 8 със сигурност. Възможно ли е това да е от това смяната на ремъците и ролките, да им търся сметка на тези от фиат??? и какви са цените на тези клапани, откъде да купя, нови или от морга????Благодаря, предварително за отговорите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Криви клапани на брава 1.6 16V
Collapse
X
-
Сега на тези дето са ти сменили ремъците им я закарваш и има казваш - "оставих ви работеща кола, искам пак да си я взема работеща, ако не - ще се срещнете с адвоката ми!"Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не мога да ти препоръчам сервиз, тъй като аз сам си отстранявам проблемите и нямам наблюдения. Само мога да ти кажа къде ми сменяха клапани наскоро, като аз им занесох само главата. Сервиза се намира в даша до гумите в дъното. Други колеги от русе могат да споделят повече за сервизите.FIAT BRAVA 1,9-TD-100
FIAT COUPE 2,0-16 - последно
SUZUKI SUIFT 1,0 - служебно
PEUGEOT PARTNER TEPEE
Коментар
-
ремъците са зацепени добре, зъбните колела са добре. възможно ли е леко клапаните да са били криви още преди да я взема от автокъщата (да са ги бутнали леко колкото да я продадат) и след като смених ремъци и ролки да се е сменил леко режима на работа и от това да са се изкривили повече.`96 Brava 1.6 - 16V - 103hp - бензин
Коментар
-
svilen.nedkov написа:ремъците са зацепени добре, зъбните колела са добре. възможно ли е леко клапаните да са били криви още преди да я взема от автокъщата (да са ги бутнали леко колкото да я продадат) и след като смених ремъци и ролки да се е сменил леко режима на работа и от това да са се изкривили повече.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
сложилил са ти дебелата добавка за продажба както на мене!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Punto75MPI написа:сложилил са ти дебелата добавка за продажба както на мене!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Кой от двата на Фиат - този към Дунав мост (който е и за Ивеко) или другия долу до Русенски Лом (който е и за Алфа и Ланча)? Тея само са ти изтървали фиксирането на валовете ако въобще имат инструмент за фиксиране. Аз после ще ви кажа от кой от двата сервиза аз също останах недоволен но при смяна на съединител.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар