Здравейте всички от форумаКолата ми е Пунто с 2/3 врати 1,2 S 60Имам два въпроса на които се надявам да ми дадете отговори.1. Забелязах, че вратите се отварят много широко и го няма онзи ограничител в средата на вратата между двете панти.Като се отваря вратата имам чувството че ако я изтърва ако например духа вятър може да се обърне. Това нормално ли е за колата. Карам и Форд с 4 врати затова ми прави такова впечатление.2. На таблото в средата ми е километража, в дясно часовника в ляво е нивото на горивото.Нямам стрелка за температурата а се вицдат две точки като лампи- горе и долу.Не мога да разбера кага е загряла колата и нямам ориентация за състоянието в момента.трябва да светне нещо или какво?Нормално ли е, защото виждам на другите, че има стрелка за температурата?Благодаря ви предварително за отговорите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Врати и табло на Пунто
Collapse
X
-
Re: Врати и табло на Пунто
cvesko написа:Колата ми е Пунто с 2/3 врати 1,2 S 60Имам два въпроса на които се надявам да ми дадете отговори1. Забелязах, че вратите се отварят много широко и го няма онзи ограничител в средата на вратата между двете панти.2. На таблото в средата ми е километража, в дясно часовника в ляво е нивото на горивото.Нямам стрелка за температурата а се вицдат две точки като лампи- горе и долу.Не мога да разбера кага е загряла колата и нямам ориентация за състоянието в момента.трябва да светне нещо или какво?Нормално ли е, защото виждам на другите, че има стрелка за температурата!Ex. Grande Punto Driver
-
Лично аз мисля, че това е малко тъпичко... Предпочитам да си има уредче, със стрелкичка,та да си я гледкам като си карам количката :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Лично аз мисля, че това е малко тъпичко... Предпочитам да си има уредче, със стрелкичка,та да си я гледкам като си карам количката :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
cvesko написа:Благодаря ви за отговорите и мнениятакак мога да проверя тази лампа дали работи т.е. при прегряване дали ще светне?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар