Като карам с висока скорост ми хвърля масло през въздушния филтър и ако има повече масло по нанагорнище дими, в града не се губи маслото, но на дълъг път го изхвърля през филтъра, 1 литър на 300 км., фиат браво 1.4, може ли да се оправи това??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвърля масло през въздушния филтър при висока скорост
Collapse
X
-
Абе да не караш с М10Д масло да го хвърля така...С какво масло си?Има два варианта - скапано (много гъсто масло) или да духа компресия от гарнитура или сегменти в маслените пътища/картера.Друга прична да хвърля масло така - аз поне не се сещам.Колко наливаш - да не препълваш колата????Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: като карам с виска скорост ми хвърля масло през въздушни
Без да те плаша, ама по този начин казано си отива към основен ремонт. Карай я на доктор да и мери компресия и да си каже мнението. Не знам как е положението с картерните газове, дали не може от тях да има подобен ефект, но нека колегите да се изкажат. Все пак 1 л. на 300 км. е адски много!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
u_bo
-
Защо пускаш темата във други раздели?Надяваш се да спре да хвърля маслото ли?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26338Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар