Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мокро при краката до шоф.седалка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

6ma7ka7a написа:
    Да питам още нещо като изкарам радиаторчето колко антифриз ще изтече всичкия ли.
    значи да изтече 1 л.там някаде поне при мене нали я отварях 2,3 пати се по толкоза това пластмасовото и аз не ог махах го кривях то не се чупи;щаз му развих сичките болчета и доло в краката ония ги махнах кат теби аз не чатнах как се маха пластмасовотозавартаи го и вади радиатора ама лекинко ади успех
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Благодаря колега за изчерпателния отговор.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
        Това е болен проблем при всички италианки защото на мен на Бравото ми тече,а преди две години братовчетми сменя на Пунтото незнам аз мисля,че е проблен на италианките.
        Това не е проблем само на Италианските коли а на почети всички марки достигнали 10 така .
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Колеги помагайте как да искарам тръбите на радиаторчето мъчих удриах не помръдват кажете някой чалъм моляви по скоро.Благодаря

Коментар

махаш планката дето ги държи нали? 3 болта са. после не може да не излязат, ако трябва напъни с отверка малко. те са захванати за това пластмасовото също чрез щипки
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

те самите траби са наватре в радяторчето влезли колегата горе добре ти обяснилади успех
              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
                те самите траби са наватре в радяторчето влезли колегата горе добре ти обяснилади успех
                Абе нещо правописа в тази тема не е добре.траби-тръбинаватре-навътрерадяторчето-радиаторчето
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Радиаторчето е изкарано успешно с много мъки марката на радиаторчето е Магнет марели набор 1994 10 месец изкарването на радиаторчето стана като държах тръбите и чуках радиаторчето и така излезе.Като купувам другото радиаторче каква марка ще ме посаветвате да си купя и тези гумички който уплатняват тръбите с радиаторчето къде да ги търся.

Коментар

Tornado написа:
                    ivan_dmx написа:
                    Абе нещо правописа в тази тема не е добре.траби-тръбинаватре-навътрерадяторчето-радиаторчето
                    в бързината...защото не сам свикнал да си проверявам и ко сам писал соррка надявам се сте ме разбрали
                    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
                      нищо няма да потрошиш вадиш джабкатаа доло там ония като капси дето са под джабката за тях дам ами колега начи като изкарах радятора и на пластината желязната имаше чернои да се оверя че от там изпуща го напалних радиатора с вряла вода в нас и го оставих и не капешеобикалях половин варна не намерих такива О прастени се някви подобнии накрая си сложих старите в 1 магазин таи ми казаха да ги НАМАЖА СЪС СИЛИКОН и да престоят там 1 деноножие да се втвардии после напрао отидох и го рагнах и сичко пак на мястото сии отначало леко намерисваше ама то изпарениятаи ся не ми марда антифризаи си духа яко на стаклата дано да сам помогнал
                      Много е важно според мен да се намажат леко със силикон О-пръстените за да се избегнат евентуално теч на антифриз. Аз като сменях моето радиаторче не се сетих да използвам силикон и сега ми сълзи от О-пръстените. Но при първа възможност ще отстраня този проблем.
                      SEAT Leon Cupra 300
                      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

u_bo написа:
                        ами колата му е в гаража марийкаколега има тема (2бр.) със снимки за смяната на това радиаторче. ако не я намериш пиши ЛСедитhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=208782#208782
                        коегааа, колега, като ти чета мъките разбирам че изобщо не си погледнал линкчето.както казва един познат"Два часа работа ми спестяват 15 минути четене!"

Коментар

Не колега четахго

Коментар

Всички прочето просто исках да попитам за тези тръби как са ги искрали и да по питам повече хора който са си сменяли радиаторчетата каква марка са избрали Благодаря за помоща на всички и хиляди благодарности на тези който са написъли темите за смяната на радиаторчето на парното.

Коментар

Колего какво да правя сложих всички гумички сложих радиатора и тече от тръбичките какво да правя да мажа с силикон ли и с какъв силикон.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ

Коментар

6ma7ka7a написа:
                                Колего какво да правя сложих всички гумички сложих радиатора и тече от тръбичките какво да правя да мажа с силикон ли и с какъв силикон.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
                                иди и си купи нови О пръстенимоите ги зех на бул.Хр.Ботев до сервиза на СОНИ , до магазина на Квазер. опа не си от Пдосвена ако не си загубил старите О пръстени.ако си ги сложил правилно - в най-лошия случай ще сълзиако си ги загубил - ще тече.

Коментар

Working...
                                X