Да питам още нещо като изкарам радиаторчето колко антифриз ще изтече всичкия ли.
значи да изтече 1 л.там някаде поне при мене нали я отварях 2,3 пати се по толкоза това пластмасовото и аз не ог махах го кривях то не се чупи;щаз му развих сичките болчета и доло в краката ония ги махнах кат теби аз не чатнах как се маха пластмасовотозавартаи го и вади радиатора ама лекинко ади успех
Това е болен проблем при всички италианки защото на мен на Бравото ми тече,а преди две години братовчетми сменя на Пунтото незнам аз мисля,че е проблен на италианките.
Това не е проблем само на Италианските коли а на почети всички марки достигнали 10 така .
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
махаш планката дето ги държи нали? 3 болта са. после не може да не излязат, ако трябва напъни с отверка малко. те са захванати за това пластмасовото също чрез щипки
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Радиаторчето е изкарано успешно с много мъки марката на радиаторчето е Магнет марели набор 1994 10 месец изкарването на радиаторчето стана като държах тръбите и чуках радиаторчето и така излезе.Като купувам другото радиаторче каква марка ще ме посаветвате да си купя и тези гумички който уплатняват тръбите с радиаторчето къде да ги търся.
нищо няма да потрошиш вадиш джабкатаа доло там ония като капси дето са под джабката за тях дам ами колега начи като изкарах радятора и на пластината желязната имаше чернои да се оверя че от там изпуща го напалних радиатора с вряла вода в нас и го оставих и не капешеобикалях половин варна не намерих такива О прастени се някви подобнии накрая си сложих старите в 1 магазин таи ми казаха да ги НАМАЖА СЪС СИЛИКОН и да престоят там 1 деноножие да се втвардии после напрао отидох и го рагнах и сичко пак на мястото сии отначало леко намерисваше ама то изпарениятаи ся не ми марда антифризаи си духа яко на стаклата дано да сам помогнал
Много е важно според мен да се намажат леко със силикон О-пръстените за да се избегнат евентуално теч на антифриз. Аз като сменях моето радиаторче не се сетих да използвам силикон и сега ми сълзи от О-пръстените. Но при първа възможност ще отстраня този проблем.
коегааа, колега, като ти чета мъките разбирам че изобщо не си погледнал линкчето.както казва един познат"Два часа работа ми спестяват 15 минути четене!"
Всички прочето просто исках да попитам за тези тръби как са ги искрали и да по питам повече хора който са си сменяли радиаторчетата каква марка са избрали Благодаря за помоща на всички и хиляди благодарности на тези който са написъли темите за смяната на радиаторчето на парното.
Колего какво да правя сложих всички гумички сложих радиатора и тече от тръбичките какво да правя да мажа с силикон ли и с какъв силикон.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
Колего какво да правя сложих всички гумички сложих радиатора и тече от тръбичките какво да правя да мажа с силикон ли и с какъв силикон.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
иди и си купи нови О пръстенимоите ги зех на бул.Хр.Ботев до сервиза на СОНИ , до магазина на Квазер. опа не си от Пдосвена ако не си загубил старите О пръстени.ако си ги сложил правилно - в най-лошия случай ще сълзиако си ги загубил - ще тече.
Коментар