6ma7ka7a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мокро при краката до шоф.седалка???
Collapse
X
-
-
6ma7ka7a написа:Това е болен проблем при всички италианки защото на мен на Бравото ми тече,а преди две години братовчетми сменя на Пунтото незнам аз мисля,че е проблен на италианките.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
ivan_dmx написа:те самите траби са наватре в радяторчето влезли колегата горе добре ти обяснилади успехFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Радиаторчето е изкарано успешно с много мъки марката на радиаторчето е Магнет марели набор 1994 10 месец изкарването на радиаторчето стана като държах тръбите и чуках радиаторчето и така излезе.Като купувам другото радиаторче каква марка ще ме посаветвате да си купя и тези гумички който уплатняват тръбите с радиаторчето къде да ги търся.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Tornado написа:ivan_dmx написа:те самите траби са наватре в радяторчето влезли колегата горе добре ти обяснилади успех
Коментар
-
ivan_dmx написа:нищо няма да потрошиш вадиш джабкатаа доло там ония като капси дето са под джабката за тях дам ами колега начи като изкарах радятора и на пластината желязната имаше чернои да се оверя че от там изпуща го напалних радиатора с вряла вода в нас и го оставих и не капешеобикалях половин варна не намерих такива О прастени се някви подобнии накрая си сложих старите в 1 магазин таи ми казаха да ги НАМАЖА СЪС СИЛИКОН и да престоят там 1 деноножие да се втвардии после напрао отидох и го рагнах и сичко пак на мястото сии отначало леко намерисваше ама то изпарениятаи ся не ми марда антифризаи си духа яко на стаклата дано да сам помогналSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
u_bo
u_bo написа:ами колата му е в гаража марийкаколега има тема (2бр.) със снимки за смяната на това радиаторче. ако не я намериш пиши ЛСедитhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=208782#208782
Коментар
-
Всички прочето просто исках да попитам за тези тръби как са ги искрали и да по питам повече хора който са си сменяли радиаторчетата каква марка са избрали Благодаря за помоща на всички и хиляди благодарности на тези който са написъли темите за смяната на радиаторчето на парното.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
u_bo
6ma7ka7a написа:Колего какво да правя сложих всички гумички сложих радиатора и тече от тръбичките какво да правя да мажа с силикон ли и с какъв силикон.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар