Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мокро при краката до шоф.седалка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мокро при краката до шоф.седалка???

Колеги,забелязах,че ми намаля антифриза с 500-600 мл за 2 седмици!!Другото което ме плаши е,че при седалката до шоф на пода е мокро-от антифриз??От каде тече??? Какво е решението на проблема???

Радиатор на парното.Ако има airbag централата е точно под него и може да изгори.Oтстрани има декоративни капаци с болтове.Махаш ги го виждаш.Смяната не е много приятна.

Коментар

light написа:
      Радиатор на парното.Ако има airbag централата е точно под него и може да изгори.Oтстрани има декоративни капаци с болтове.Махаш ги го виждаш.Смяната не е много приятна.
      Има само на волана,не разбрах какво точно може да изгори????

Коментар

Централата за управление на възглавницата която е на волана се управлява от централата която се намира под радиаторчето.Когато се намокри изгаря и ти светва лампата на таблото.

Коментар

ако ще си купуваш си вземимедно не аломиниево по възможност ...абе хора забелязал сам че тоя проблем е болния на фиатите или само на браво и брава за ся ...
          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
          http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Това е болен проблем при всички италианки защото на мен на Бравото ми тече,а преди две години братовчетми сменя на Пунтото незнам аз мисля,че е проблен на италианките.
            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

и най тупото ако не знаеш че се сменя горе доло лесно ...защото аз парво прегледах в форума и видях каде еи ходих в фиат над лукойл сервиза тряа се сещат съгражданитеи ми викат оооооо табло се сваля 2 дена раота 2 надника 120 лв. и отделно там разходите ти и ме обеждават че е така правели са 4,5 фиати сички такапак аз гледах темата и викам си я метна сам с бащата и я опрайхме само зор с гумичките накрая му праснах един силикон и тикнах старото радиаторчеи постепено почна да спира и ся си е 6+само малко нерви отидоха
              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Re: Мокро при краката до шоф.седалка???

andreigg написа:
                Колеги,забелязах,че ми намаля антифриза с 500-600 мл за 2 седмици!!Другото което ме плаши е,че при седалката до шоф на пода е мокро-от антифриз??От каде тече??? Какво е решението на проблема???
                Колега първо кажи каква е колата!

Коментар

ами колата му е в гаража марийкаколега има тема (2бр.) със снимки за смяната на това радиаторче. ако не я намериш пиши ЛСедитhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=208782#208782

Коментар

ivan_dmx написа:
                    и най тупото ако не знаеш че се сменя горе доло лесно ...защото аз парво прегледах в форума и видях каде еи ходих в фиат над лукойл сервиза тряа се сещат съгражданитеи ми викат оооооо табло се сваля 2 дена раота 2 надника 120 лв. и отделно там разходите ти и ме обеждават че е така правели са 4,5 фиати сички такапак аз гледах темата и викам си я метна сам с бащата и я опрайхме само зор с гумичките накрая му праснах един силикон и тикнах старото радиаторчеи постепено почна да спира и ся си е 6+само малко нерви отидоха
                    Къде си му тикнал силикон,че нещо не разбрах използвал си старото радиаторче ли я малко поясно,че и на мен ми предстои смяна.

Коментар

Не ме притеснява смяната,а това че ше потроша полвината от декорацията!!

Коментар

нищо няма да потрошиш вадиш джабкатаа доло там ония като капси дето са под джабката за тях дам ами колега начи като изкарах радятора и на пластината желязната имаше чернои да се оверя че от там изпуща го напалних радиатора с вряла вода в нас и го оставих и не капешеобикалях половин варна не намерих такива О прастени се някви подобнии накрая си сложих старите в 1 магазин таи ми казаха да ги намажа сас силикон и да престоят там 1 деноножие да се втвардии после напрао отидох и го рагнах и сичко пак на мястото сии отначало леко намерисваше ама то изпарениятаи ся не ми марда антифризаи си духа яко на стаклата дано да сам помогнал
                        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ААААААААААААААААААААААААААобизателноедно лигенче си зиметепреди да почнете операциятаче да не си олейте колицата с антифриз
                          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Колега да те питам като махна жабкат и после като трябва да махам радиаторчето пред не го има една пласмаса която се държина 2 или 3 болчета развивам болчетата но не мога да искарам пласмасат как да я изкарам ,а щях да забравя също махам и панелите на който се дяржи пласмасата който са в кракат на шофьора и на пасажера но тази пласмаса не излиза как ли нея въртях и нестава и нестава.Колега ivan_dmx я кажи някоя тънкост че колата е разглобена но заради тази пласмаса немога да изкарам радиаторчето.

Коментар

Да питам още нещо като изкарам радиаторчето колко антифриз ще изтече всичкия ли.

Коментар

Working...
                              X