Колеги,забелязах,че ми намаля антифриза с 500-600 мл за 2 седмици!!Другото което ме плаши е,че при седалката до шоф на пода е мокро-от антифриз??От каде тече??? Какво е решението на проблема???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мокро при краката до шоф.седалка???
Collapse
X
-
и най тупото ако не знаеш че се сменя горе доло лесно ...защото аз парво прегледах в форума и видях каде еи ходих в фиат над лукойл сервиза тряа се сещат съгражданитеи ми викат оооооо табло се сваля 2 дена раота 2 надника 120 лв. и отделно там разходите ти и ме обеждават че е така правели са 4,5 фиати сички такапак аз гледах темата и викам си я метна сам с бащата и я опрайхме само зор с гумичките накрая му праснах един силикон и тикнах старото радиаторчеи постепено почна да спира и ся си е 6+само малко нерви отидоха
Коментар
-
u_bo
ами колата му е в гаража марийкаколега има тема (2бр.) със снимки за смяната на това радиаторче. ако не я намериш пиши ЛСедитhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=208782#208782
Коментар
-
ivan_dmx написа:и най тупото ако не знаеш че се сменя горе доло лесно ...защото аз парво прегледах в форума и видях каде еи ходих в фиат над лукойл сервиза тряа се сещат съгражданитеи ми викат оооооо табло се сваля 2 дена раота 2 надника 120 лв. и отделно там разходите ти и ме обеждават че е така правели са 4,5 фиати сички такапак аз гледах темата и викам си я метна сам с бащата и я опрайхме само зор с гумичките накрая му праснах един силикон и тикнах старото радиаторчеи постепено почна да спира и ся си е 6+само малко нерви отидохаFiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
нищо няма да потрошиш вадиш джабкатаа доло там ония като капси дето са под джабката за тях дам ами колега начи като изкарах радятора и на пластината желязната имаше чернои да се оверя че от там изпуща го напалних радиатора с вряла вода в нас и го оставих и не капешеобикалях половин варна не намерих такива О прастени се някви подобнии накрая си сложих старите в 1 магазин таи ми казаха да ги намажа сас силикон и да престоят там 1 деноножие да се втвардии после напрао отидох и го рагнах и сичко пак на мястото сии отначало леко намерисваше ама то изпарениятаи ся не ми марда антифризаи си духа яко на стаклата дано да сам помогнал
Коментар
-
Колега да те питам като махна жабкат и после като трябва да махам радиаторчето пред не го има една пласмаса която се държина 2 или 3 болчета развивам болчетата но не мога да искарам пласмасат как да я изкарам ,а щях да забравя също махам и панелите на който се дяржи пласмасата който са в кракат на шофьора и на пасажера но тази пласмаса не излиза как ли нея въртях и нестава и нестава.Колега ivan_dmx я кажи някоя тънкост че колата е разглобена но заради тази пласмаса немога да изкарам радиаторчето.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар