Колега сега го сложих за пореден път сложих един нов един ста пръстен и работата стана, ама направих фал разлях антифриз около 300 мл., дали може да стане нещо от това, че съм разлял антифриз на пода нещо да разяде не знам вие кажете. Ох, отдъхнах си. Сега, като включих парното леко се задими в купето това нормално ли е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мокро при краката до шоф.седалка???
Collapse
X
-
u_bo
6ma7ka7a написа:Колега сега го сложих за пореден път сложих един нов един стар о пръстен и раготата стана ама направих фал разлях антифриз около 300мл дали може да стане нещо от това че съм разлял антофриз на пода нещо да разяде незнам вие кажете.Ох отдъхнах си.Сега като включих парното леко се задими в купето това нормално лие.
Коментар
-
При мен мокета под краката на шофьора е мнооого мокър- направо подгизнал- не е от антифриз- сигурен съм, а е от зимата като влизах с по 2 кила сняг и отгоре имаше една гумена стелка, тя пък изпускала водата... как и да е- сега съм я махнал, та въпроса ми е:Дали да отвивам откъм праговете захващането на мокета и да го повдигам с нещо да се изсуши, или влагата ще си излезе сама от топлото?!Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Колеги,някой тук беше писал как се спасява от влагата по мокета-един дебел вестник.Изсмуква влагата доста добре.Аз сменях пръстените на моето радиаторче че ми протекоха.Колко влага имаше не ми се говори-2-3 месеца ми течеше докато напастна пръстените.След като го оправих слагах няколко пъти вестници под стелките докато изсмуче влагата.Пробвайте-може да има ефектFIAT TEMPRA 1.6 i.e.cat
БМВ E39 520D
Коментар
-
6ma7ka7aще почерпиш де ще ходиш радвам се, че си се справилзначи аз този антифриз дето беше на пода го барсах с весници както каза колегата!и след туй търках с верои после пак с вестницитеме заболяха рецете не ами ...,ама после като карам и си отварям джамците и пускам да духа на подаи за 2 дена нямаше и помен от мокро по пода
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар