Добър вечер колеги,искам да си поработя малко по фаровете, но не мога една крушка да сменя без да се озоря какво остава за по сериозни манипулации. Решението е свалянето на предната броня, но как става това Пунтото е 2002 година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на предна броня на Punto.
Collapse
X
-
виж сега ...ако искаш само да смениш крушка не ти трябва сваляне на цялата броня...отвиии двата винта (отгоре върху самият фар седят ) и го извади леко напред .мърда можеби с 5-6 см. напред.... достатъчно е . само внимавай когато слагаш крушката да не я счупиш, че е малко трудно вкарването и ... иначе бронята има мисля 3или 4 винта отдолу два отгоре( като отвориш капака) 2-3 на всеки подкалник и 2-3щипки (2 при калниците ). два от винтовете са подсамите подкалници не може да се видятно се напипват ...с евреиски звезди са всички....абе разправияси е .....скоро се ударих ф една бетонена саксия и мисе наложи да я сваля, да опъна че беше сгъната и пак да язакачахубавото е чесе разпъва лесно с 2-3-яки удара отвътре се опъва сама...)) а ако искаш да сваляш фаровете трябва да махнеш бая работи по двигателя намиращи се зад самите фарове
-
Колегата snow е прав, за да свалиш бронята, трябва да свалиш покалниците и да развиеш николко болта (еврейска звезда), на мен ми се наложи да дигна колата на крик, да сваля предните гуми и тогава се отвиват всички болтове, а след това бронята се сваля сама , УСПЕХ , разправия си е, едно 4 часа не ти мърдат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар