Като купих колата казанчето на чистачките беше пълно с няква бяла гадост. Днес си налях вода и рекох да пръсна задното стъкло- чуваше се че върти и след малко потече вода от тавана отзад дето преди задния капак има 2 пласмасови капачета горе на бравото. Явно маркуча се спука. Кажете от къде минава точно и как да го оправя.Освен това ми се запушиха и предните дюзи и почти не пръскат- как да ги отпуша
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскалката на задното стъкло протече от тавана - Помагайте
Collapse
X
-
Пръскалката на задното стъкло протече от тавана - Помагайте
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Колега за предните дюзи ще те посаветвам неги почистваи с игла а ги искарай и ги сложи в оцет за около 20 мин и ще станат екстра аз така направих и сега са като нови недей с игла може да разшириш дупките и тогава почва на страни да пръска и ли да заедно с някоя от другите дупчици затова искарайги сложиги в оцет за 20 мин. и чиста работа пак казвам стават като нови това е от мен за другото немога да ти помогна.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
-
6ma7ka7a написа:Колега на за предноте дюзи ще те посаветам неги почиствай с игла а ги искарай и ги сложи в оцет за около 20 мин и ще станат екстра аз така направих и сега са като нови недей с игла може да разшириш дипките и тигава почва на страно да пръска и ли да заедно с някоя от дригите дупчици затова искарайги сложиги в оцет за 20 мин. и чиста работа пак казвам стават като нови това е от мен за другото немога да ти помогна.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега на за предноте дюзи ще те посаветам неги почиствай с игла а ги искарай и ги сложи в оцет за около 20 мин и ще станат екстра аз така направих и сега са като нови недей с игла може да разшириш дипките и тигава почва на страно да пръска и ли да заедно с някоя от дригите дупчици затова искарайги сложиги в оцет за 20 мин. и чиста работа пак казвам стават като нови това е от мен за другото немога да ти помогна.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега на за предноте дюзи ще те посаветам неги почиствай с игла а ги искарай и ги сложи в оцет за около 20 мин и ще станат екстра аз така направих и сега са като нови недей с игла може да разшириш дипките и тигава почва на страно да пръска и ли да заедно с някоя от дригите дупчици затова искарайги сложиги в оцет за 20 мин. и чиста работа пак казвам стават като нови това е от мен за другото немога да ти помогна.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега Dido_Lyubenov развалена ми е клавиатурата и понякога когато пиша вместо о или у пише и затова е така и тогава барзах и не съм забелязал грешките за което се извинявам.Пак имам грешки ама с тази клавиатура трябва да си купя нова.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
колега относно задната чистачка...тъй като днес имах бая време "бях на горичка" и реших естествено да отдам полагаемото на бравата си оправих и нея и дясната врата смазах стъклото да се движи и си пуснах кабел за лявата колона отзад понеже беше набутан на майната си...та относно чистачката...явно при теб снадката на двете маркучета е някъде на тавана...понеже маркуча който е в багажника и този които е в самото купе са отделни те се свързват и предполагам точно тази връзка се е измъкнала при теб...защото самия маркуч трудно ще се спука налягането просто не е толкова силно...отделно от това поне при мен точно под тубичката за спирачната течност минава маркучето за към назад..на него има една клапичка която не позволява да се връща вода...е тази клапичка при мен беше задръстена ...отваря се внимателно почиства се...и се затваря (в моя случай махнах пружинката и клапичката вътре и залепих дупката през която трябва да прелива ако има проблем защото нещо се беше скапало и не бачкаше хубаво)...сега задната ми чистачка си пръска идеално а настройката на самите пръскачки става с малка отверка отстрани...та това е съветът ми де внимателно си свали корите и виж накъде ти отива маркучето ...свържи си го и го стегни и това е съмнявам се да имаш повече проблеми...но и го продухай преди да го затвориш за да си сигурен че вътре няма боклуци.А може и да си свалиш тубата за водата отпред и да я поизплакнеш хубаво...сваля се за 5мин...хах малко разбъркано но се надявам да ме разбереш все пак днес е неделя трудно ми е да мисля логично особено привечерRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Lane Staley написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20297&postdays=0&postorder=asc&hig hlight=%E7%E0%E4%ED%E0+%F7%E8%F1%F2%E0%F7%EA%E0&st art=15Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:колега относно задната чистачка...тъй като днес имах бая време "бях на горичка" и реших естествено да отдам полагаемото на бравата си оправих и нея и дясната врата смазах стъклото да се движи и си пуснах кабел за лявата колона отзад понеже беше набутан на майната си...та относно чистачката...явно при теб снадката на двете маркучета е някъде на тавана...понеже маркуча който е в багажника и този които е в самото купе са отделни те се свързват и предполагам точно тази връзка се е измъкнала при теб...защото самия маркуч трудно ще се спука налягането просто не е толкова силно...отделно от това поне при мен точно под тубичката за спирачната течност минава маркучето за към назад..на него има една клапичка която не позволява да се връща вода...е тази клапичка при мен беше задръстена ...отваря се внимателно почиства се...и се затваря (в моя случай махнах пружинката и клапичката вътре и залепих дупката през която трябва да прелива ако има проблем защото нещо се беше скапало и не бачкаше хубаво)...сега задната ми чистачка си пръска идеално а настройката на самите пръскачки става с малка отверка отстрани...та това е съветът ми де внимателно си свали корите и виж накъде ти отива маркучето ...свържи си го и го стегни и това е съмнявам се да имаш повече проблеми...но и го продухай преди да го затвориш за да си сигурен че вътре няма боклуци.А може и да си свалиш тубата за водата отпред и да я поизплакнеш хубаво...сваля се за 5мин...хах малко разбъркано но се надявам да ме разбереш все пак днес е неделя трудно ми е да мисля логично особено привечерhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:kiselo написа:колега относно задната чистачка...тъй като днес имах бая време "бях на горичка" и реших естествено да отдам полагаемото на бравата си оправих и нея и дясната врата смазах стъклото да се движи и си пуснах кабел за лявата колона отзад понеже беше набутан на майната си...та относно чистачката...явно при теб снадката на двете маркучета е някъде на тавана...понеже маркуча който е в багажника и този които е в самото купе са отделни те се свързват и предполагам точно тази връзка се е измъкнала при теб...защото самия маркуч трудно ще се спука налягането просто не е толкова силно...отделно от това поне при мен точно под тубичката за спирачната течност минава маркучето за към назад..на него има една клапичка която не позволява да се връща вода...е тази клапичка при мен беше задръстена ...отваря се внимателно почиства се...и се затваря (в моя случай махнах пружинката и клапичката вътре и залепих дупката през която трябва да прелива ако има проблем защото нещо се беше скапало и не бачкаше хубаво)...сега задната ми чистачка си пръска идеално а настройката на самите пръскачки става с малка отверка отстрани...та това е съветът ми де внимателно си свали корите и виж накъде ти отива маркучето ...свържи си го и го стегни и това е съмнявам се да имаш повече проблеми...но и го продухай преди да го затвориш за да си сигурен че вътре няма боклуци.А може и да си свалиш тубата за водата отпред и да я поизплакнеш хубаво...сваля се за 5мин...хах малко разбъркано но се надявам да ме разбереш все пак днес е неделя трудно ми е да мисля логично особено привечерRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Клавиатурата ми не бачка много добре, ама и аз много много не мога да пиша айде, че много оспамихме темата на човека.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар