Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо удря в предна дясна гума....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо удря в предна дясна гума....

Здравейте колеги. Снощи докато си обикалях с бравото на един ляв завой чух да удря нещо в предна дясна гума.Доста се притесних и отидох на полигона да направя едно две кръгчета с пълни оборти на ляво и дясно.Това удряне в колелото е само, когато му дам пълен ляв или първо надясно и после наляво, не мога да разбера какво е, дали са шарнирите, каре или тампони.Моля за малко помощ!

По вероятно каре, не съм на 100 процента сигурен.. но си мисля че повече ми прилича на каре товаДано да не е нещо сериозно
    Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

дано...

Коментар

На първо време свали колелото и погледни спирачния апарат! Обикновено карето не се разтропва изведнъж.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ще го погледна

Коментар

Провери си биалетката, и тампоните на стабилизиращата щанга. Но за целта вдигни цялата предница (двете колела да са във въздуха), за да не са биелетките и щангата под напрежение.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ако ти трака на равни интервали само при пълен ляв и/или пълен десен - трак-трак-трак-трак-трак-трак - тогава е каре....

Коментар

Working...
              X