Преди седмица засекох колата в града и ми направи разход 13 на 100 като тези 100 км. са само в центъра за по 3-4 км. Също другото което видях е разход над 13 на 100 при извън градско или за 30 лв.(около 15,5литра) 116 км обаче при скорост 150-180 км.Единственото нещо което по колата ме притеснява е, че температурата е едва на първа чертичка на извънградското и на една трета при градско. Имали връзка това с разхода? Проблема дали е в термостата а ако не къде?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на браво 1,8 16V
Collapse
X
-
Re: Разход на браво 1,8 16V
mitkomar написа:Преди седмица засекох колата в града и ми направи разход 13 на 100 като тези 100 км. са само в центъра за по 3-4 км. Също другото което видях е разход над 13 на 100 при извън градско или за 30 лв.(около 15,5литра) 116 км обаче при скорост 150-180 км.Единственото нещо което по колата ме притеснява е, че температурата е едва на първа чертичка на извънградското и на една трета при градско. Имали връзка това с разхода? Проблема дали е в термостата а ако не къде?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
според мен,разход от 13 на 100 при 180 км/ч си е нормален разход ???? не е ли по-добре първо да видиш датчика за температурата а след това термостата ???е и имай предвид,че това не е пресмятане на разход,пълниш до горе караш само градско и засичаш ,иначе винаги има -+ 1,2 литра дето се крият .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар