Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. - Голям проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

според мен99 % е от моторчето.мисля че само профилактика ЩЕ ти свърши работа.виж с търсачката има теми как става

Коментар

Аз търсих, ама нещо явно не мога да намеря.. сега пак ще видя какво ще излезе Четох по форума, че се почиствало с спирт .. ей сега като отвори аптеката до нас ще отидя да си взема едно шишенце спирт, след това ще го почистя че чак да светне .. и да се надяваме че ще има някакъв ефект от цялата работа.. и ако пак не стане.. тръгвам да търся нещо втора ръка .. и в крайна сметка ще се принудя да дам сумати пари за ново .. защото вече косата ми побеля с това моторче.. всичко което прави колата, сочи към това стъпково моторче.. А междудругото ако някой продава стъпков мотор за колата описана в попдписа ми.. нека ми се обади на 0889/29-02-66 ( Радостин ) .. или ми пише лично съобщение .. ще съм благодарен ако някой се отзове
      Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

След направена профилактика така да кажа на стъпковото!Сваляне, чистене с спирт... фактите са на лице ...След като сложих стъпковото отново след профилактиката.. като запалих колата, вдигна 2000 оборота, след извесно време взима да пада на 1500 оборота, и след малко обикаляне тука по уличките .. свали на 900 оборота някаде.. според мен това е нормално.. Но дали ще има ефект след като я запаля на студен мотор, ще разберем довечера.. до тогава .. приятен ден на всички ..
        Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

Working...
        X