Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервизи на Фиат във Варна

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    bright написа:
    Kаргоекспрес са сервиз от няколко месеца (откогато им отнеха правата на онези до затвора) и няма как да са в час момчетата поне още 1-2 години. Обаче аз късно разбрах за тази работа и има закарах колата. Ако се видим някой ден ще ти споделя лично впечатление, щото не е за форума. Ако колкото до диагностиката на мотора - може в някой от сервизите на Бош (напр. Елкон 13 до завод Дружба или при онези момчета, които са зад фирмения сервиз на СЕАТ и Ауди - и това е до затвора, ама от другата страна).
    Да на Багера, ама там се чака яко...

    Коментар


      #32
      Re: официален сервиз на Фиат

      bright написа:
      Официалния сервиз на Фиат за Варна е АутоИталия и се намира зад КАТ (работят с бели ръкавици и не може да гледаш какво става по колата). А според сервизната ми книжка от Италия - Бакс Кар - те са до затвора (под бензиностанцията на ЛукОйл по посока гробищата. За други официални не съм чувал.
      А един топъл отзад не щат ли?! Нямало да си гледам какво правят по колата ! Това само при тукашните цървули го има, но в пежото един авер германец така ги нареди- ако искат да им отнемат лиценза, да ги накове в централата на пежо , вдигна скандал и им мина мерака да му разправят , "че такъв бил реда в сервизите на пежо". Аз иначе ходя в сервиза който е по околовръстното , след моста за Каменар /до вятърната мелница/ посока новата терапия, към центъра за продажба на гуми /основно май са дебица/който е от дясната страна на пътя, всъщност, първият отдясно . Там Петко работи кротко и сигурно, без да псува /аз я върша тая вместо него, ако нещо се закучи по дарака/ и поне за мен е от хората, на които можеш да се довериш , без да те изпортят. Преди 42000 км ми смени ляв преден носач,маншон вътрешен на полуоската , а скоро десен преден и смени ремонтен комплект на заден десен носач.След тия ремонти машинката се радва като п..к@ на нови гащи , и пак си готов да изгориш десетина тона бензин, преди да се наточиш за някое вито ремонтче...

      Коментар


        #33
        Здравейте колеги,някой да каже от къде да купя заден лагер към носещата греда за Типото,че много се "развика" пък моите хора не могат да го доставят вече втора седмица.Е естествено у цената да е като хората,но не за сметка на качеството.Благодаря ви предварително.

        Коментар


          #34
          Dimitar72 представителството на SKF във Варна е във високиа блок зад McDrive отстрани кадето направиха офиси, сущо така може да провериш в магазина който е между пожарната и лятно кино Тракя в кооперациите преди карастовището на Тракя по болеварда, не е мого голям магазина(ако се сещаш сутрин каде стават задрустваниата и винаги има спрени коли в ляво след спирката, е та там е) ако не си вземеш SKF вземи си Breda малко по-евтини са и съм доволен от тях

          Коментар


            #35
            Да си жив и здрав Icecool,и двете места са ми до г...за дет се вика ама хади де)А ти в каква фирма каза че работиш - беше споменал нещо за колеги?

            Коментар


              #36
              Дано да има това което търсиш :")) за фирмата ти пратих "msg" да не правим реклама на интернет :")

              Коментар


                #37
                Icecool къде го съобщението бе м....йка му )

                Коментар


                  #38
                  Ами трябва да е на лични съобщения горе :")) де да знам :")) в Spectrum Net работя

                  Коментар


                    #39
                    А така... а случайно да имаш Skype?Ако да дай търсене на dimitar_marinov ))Още нещо да питам - нали имат тампони амортис.на Типото,става въпрос за предните.

                    Коментар


                      #40
                      Ами трябва да имат по принцип имат всичко за Lancia Fiat и Seat ако нямат на склад в момента питай за доставка за колко време ще станеЗа Skype си ме уцелил :"))

                      Коментар


                        #41
                        Dimitar72 пиши ми на ICQ: 108178499 щото са ми пуснати в нас нещата а на Skype немога да ти оставя съобщение а само вечер съм пред Skypep.p. Извинявам се че тука го пиша

                        Коментар

                        Working...
                        X