Kаргоекспрес са сервиз от няколко месеца (откогато им отнеха правата на онези до затвора) и няма как да са в час момчетата поне още 1-2 години. Обаче аз късно разбрах за тази работа и има закарах колата. Ако се видим някой ден ще ти споделя лично впечатление, щото не е за форума. Ако колкото до диагностиката на мотора - може в някой от сервизите на Бош (напр. Елкон 13 до завод Дружба или при онези момчета, които са зад фирмения сервиз на СЕАТ и Ауди - и това е до затвора, ама от другата страна).
Официалния сервиз на Фиат за Варна е АутоИталия и се намира зад КАТ (работят с бели ръкавици и не може да гледаш какво става по колата). А според сервизната ми книжка от Италия - Бакс Кар - те са до затвора (под бензиностанцията на ЛукОйл по посока гробищата. За други официални не съм чувал.
А един топъл отзад не щат ли?! Нямало да си гледам какво правят по колата ! Това само при тукашните цървули го има, но в пежото един авер германец така ги нареди- ако искат да им отнемат лиценза, да ги накове в централата на пежо , вдигна скандал и им мина мерака да му разправят , "че такъв бил реда в сервизите на пежо". Аз иначе ходя в сервиза който е по околовръстното , след моста за Каменар /до вятърната мелница/ посока новата терапия, към центъра за продажба на гуми /основно май са дебица/който е от дясната страна на пътя, всъщност, първият отдясно . Там Петко работи кротко и сигурно, без да псува /аз я върша тая вместо него, ако нещо се закучи по дарака/ и поне за мен е от хората, на които можеш да се довериш , без да те изпортят. Преди 42000 км ми смени ляв преден носач,маншон вътрешен на полуоската , а скоро десен преден и смени ремонтен комплект на заден десен носач.След тия ремонти машинката се радва като п..к@ на нови гащи , и пак си готов да изгориш десетина тона бензин, преди да се наточиш за някое вито ремонтче...
Здравейте колеги,някой да каже от къде да купя заден лагер към носещата греда за Типото,че много се "развика" пък моите хора не могат да го доставят вече втора седмица.Е естествено у цената да е като хората,но не за сметка на качеството.Благодаря ви предварително.
Dimitar72 представителството на SKF във Варна е във високиа блок зад McDrive отстрани кадето направиха офиси, сущо така може да провериш в магазина който е между пожарната и лятно кино Тракя в кооперациите преди карастовището на Тракя по болеварда, не е мого голям магазина(ако се сещаш сутрин каде стават задрустваниата и винаги има спрени коли в ляво след спирката, е та там е) ако не си вземеш SKF вземи си Breda малко по-евтини са и съм доволен от тях
А така... а случайно да имаш Skype?Ако да дай търсене на dimitar_marinov ))Още нещо да питам - нали имат тампони амортис.на Типото,става въпрос за предните.
Ами трябва да имат по принцип имат всичко за Lancia Fiat и Seat ако нямат на склад в момента питай за доставка за колко време ще станеЗа Skype си ме уцелил :"))
Dimitar72 пиши ми на ICQ: 108178499 щото са ми пуснати в нас нещата а на Skype немога да ти оставя съобщение а само вечер съм пред Skypep.p. Извинявам се че тука го пиша
Коментар