Относно магазините има и един от пожарната в посока центара преди крастовището на "лятно тракия" а кооперациите в дясно, там съшо има качествени неща и е евтино, аз от там пазарувам (то е малко и като склад)Пък за ремонти незнам, и аз сам си правя колата.А за оная морга дето била като сервиз знам че там много скъпо продават нещата, за рейка ми искаха 100лв. а от една друга морга ия намерих за 50лв. (това като пример)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервизи на Фиат във Варна
Collapse
X
-
NIGHT^WALKER, този сервиз за който пишеш в 1-то си мнение и за магазина за който пишеш са собственост на т.н. Италианец Аз лично от година - две вече не ходя по сервизи, защото дори и в сервиза на ФИАТ (дето е официален) не са много на вътре в нещата, същото мога да кажа и за сервиза на BaxCar (BaxTrade) (няма да споменавам цени) ходил съм и в АртаКар и от там нямам хубави впечатления, та сега си правя колата в гаража на един мой приятел който е завършил ТУ, от поне 5 години работи към Фирми (няма да споменавам имена) които се занимават с дистрибуция и ремонт на Фиат и Ивеко. Момчето си е много на вътре с материала и никога не съм изпитвал притеснение когато той ми прави колата, за разлика от моментите когато съм я карал по сервизи. Също така поддържа колите на мои познати и приятели и до сега не съм чул никой да се оплаче, даже все ми благодарят за че съм ги запознал с него и са учудени, че в един гараж с канал може да се направи качествен ремонт като в официален сервиз. Но до тук с изтъкването на качествата. За частите пък какво да кажа, взема ми ги с отстъпка от официални дилъри (големите дилъри в БГ) и отново оставам доволен PSАко правите събиране пуснете едно ЛС да дойдем и ние Хайде лек ден на всички, че мен ме чака смяна на съединител
Коментар
-
Petrov Радвам се че си намерил сервиз откъдето да си само доволен и да не се чустваш прецакан че уж на колата ти са сменили всичко а накрая сменените работи са счупените. Ако можеш кажи къде си оправяш колата на тези които имат нужда и немогат да разполагат с гаражи и сами да си ги оправят. Лично на мене не ми трябва защото и аз както icecool сам си правя колата. Но щом има място където хората остават доволни сподели за да има повече доволни .Среща ше има другата неделя на картинг пистата над Виница за сега от 17 часа, но те първа ще уточняваме и ще то оставя ЛС.
Коментар
-
официален сервиз на Фиат
Официалния сервиз на Фиат за Варна е АутоИталия и се намира зад КАТ (работят с бели ръкавици и не може да гледаш какво става по колата). А според сервизната ми книжка от Италия - Бакс Кар - те са до затвора (под бензиностанцията на ЛукОйл по посока гробищата. За други официални не съм чувал.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Re: официален сервиз на Фиат
bright написа:Официалния сервиз на Фиат за Варна е АутоИталия и се намира зад КАТ (работят с бели ръкавици и не може да гледаш какво става по колата). А според сервизната ми книжка от Италия - Бакс Кар - те са до затвора (под бензиностанцията на ЛукОйл по посока гробищата. За други официални не съм чувал.
Коментар
-
Да,вече са тея гангстери до КАТ(до Каргоекспрес), които спомена brightПърви впечатления от мен, много зле! Никакви знания по някои въпроси, а може и просто да не са ми обърнали внимание, защото не им оставих колата. Бакскар, не са ми по вкуса, меко казано, но това е мое мнение. Аз съм в хикс, защото трябва да закарам колата си на диагностика, а няма къде...
Коментар
-
Kаргоекспрес са сервиз от няколко месеца (откогато им отнеха правата на онези до затвора) и няма как да са в час момчетата поне още 1-2 години. Обаче аз късно разбрах за тази работа и има закарах колата. Ако се видим някой ден ще ти споделя лично впечатление, щото не е за форума. Ако колкото до диагностиката на мотора - може в някой от сервизите на Бош (напр. Елкон 13 до завод Дружба или при онези момчета, които са зад фирмения сервиз на СЕАТ и Ауди - и това е до затвора, ама от другата страна).Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар