Пускам темата защото не намерих мнения за сервизите във Варна. Знам, че няма много потребители от нашия град във форума, но по улиците има повече от достатъчно италиански автомобили и те би трябвало все някъде да се обслужват. Налага ми се смяна на термостат и не искам да се учат механици на моята кола!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервизи на Фиат във Варна
Collapse
X
-
Сервиз на фиат знам един който е и морга същевременно и се намира по крайезерния път и където се пресича с пресечката която идва от топливо на самия ъгъл е сервиза. Не съм ходил там и нямам и намерение защото всичко по колата си правя аз и за това не знам и какви са отзвуците от там. Може да пробваш поне да разбереш дали наистина се занимават с това. Ако се сетя за нещо друго ще пиша. Иначе за магазин ходя на магазина срещу басейна на морска гара. Не знам дали няма и сервиз към магазина.
-
Преместих ти темата в подходящия радел За смяна на термостат няма особено значение къде ще отидеш. В случая дори мога да ти препоръчам сервиза на Багера, до затвора. Отиди обаче да си запишеш час. Работят сравнително качествено. Този сервиз, за който NIGHT^WALKER говори е на Италианеца. И там става, но за по непретенциозни ремонти като твоя. Именно това им е сервиза на тея срещу басейна на Морска гара, тоя италианец е собственика.
Коментар
-
hit-ko ами чесно да ти кажа след като няма толкова много магазини за италиянци а са предимно за други марки съм доволен. А и аз като негов редовен клиент вече ми прави отстапки. Ходил съм и на друго място за каре ми искаха 85 лева а при тоя е 75. Не съм обикалял да тарся други представители и не знам много други магазини. За това не мога да бъда много обективен.
Коментар
-
за магазина срещу басейна
За този магазин имам препоръки от мой клиент, който от около 2 години пазарува от там. Цените на някои нещо са около 10% по-ниски и хубавото е че имат доста неща на склад. Другия фирмен магазин за който знам е на кръстовището на Генерал Колев и Чаталджа, но нещата са по-скъпи.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Пич,и аз отскоро съм притежател на същата машина като твоята(тази на снимката).Мога да ти подкажа един магазин срещу автогарата-Аутобазар-общо взето доста добре се представят и по отношение на качество и по отношение на цени.Пък ако решиш може да си направим някоя "авто-среща" щтот тоз автомобил ми е доста "хиксообразен" )
Коментар
-
Пичове,аз от скоро карам Фиат и съм ного доволен-засега. Разбира се като го купих преди 2 месеца имаше какво да му се пипне. Ходя от 5 год. в един сервиз в с.Тополи. Трябва да ви кажа, че момчетата там няма кола(модел де) дето да не са пипали. Т.е. много са кадърни и работят сравнително евтино.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
hit-ko ами чесно да ти кажа след като няма толкова много магазини за италиянци а са предимно за други марки съм доволен. А и аз като негов редовен клиент вече ми прави отстапки. Ходил съм и на друго място за каре ми искаха 85 лева а при тоя е 75. Не съм обикалял да тарся други представители и не знам много други магазини. За това не мога да бъда много обективен.
Коментар
-
hit-ko написа:hit-ko ами чесно да ти кажа след като няма толкова много магазини за италиянци а са предимно за други марки съм доволен. А и аз като негов редовен клиент вече ми прави отстапки. Ходил съм и на друго място за каре ми искаха 85 лева а при тоя е 75. Не съм обикалял да тарся други представители и не знам много други магазини. За това не мога да бъда много обективен.
Коментар
-
hit-ko Явно говорим за един и същи човек защото и този е италиянц макар че не знам как се казва. И аз съм му клиент от 3 години вече и съм доволен. Да не повярвя човек много варналии се пробудиха а дано да е за дълго .Трябва да напрайм пак някой среща ама да видим. Искам поне веднъж да се съберем всичките които имат постове във форума
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар