Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгърмя, свети лампата на инжекциона, неще да пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма.
    ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
    Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

u_bo написа:
      1115 написа:
      Ами има неоригинални - хофър ли, куфар ли, абе ич не ги знам.
      ееее питах къде, не каквии питах има ли 1.8 16В дето не е на хитачи
      1. Има при Хитко нови и в моргите втора употреба.2. При Фиат няма, но при алфа 1.8 не е на Хитачи.

Коментар

да споделя, не е заминал дебитомера, но при гърмежа е дала някакша грешка на компа и неще да пали, вчера пред мен на диагностика просто компа на колата го изхвърляше от програмата за диагностика, позволи му само да изтрие грешката без да я прочете но при първи опит да запали пак се натрупа и майстора отказа да я работи. и сега е в друг сервиз, от там ми казаха че е заминал датчика на коляновия вал, и сега трябва да взема нов и да се ремонтирал компютъра на колата че му имало нещо, но на нем не ми се вярва много-много. да ме ориентирате за цената този датчик.
        Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Dimitko написа:
          да споделя, не е заминал дебитомера, но при гърмежа е дала някакша грешка на компа и неще да пали, вчера пред мен на диагностика просто компа на колата го изхвърляше от програмата за диагностика, позволи му само да изтрие грешката без да я прочете но при първи опит да запали пак се натрупа и майстора отказа да я работи. и сега е в друг сервиз, от там ми казаха че е заминал датчика на коляновия вал, и сега трябва да взема нов и да се ремонтирал компютъра на колата че му имало нещо, но на нем не ми се вярва много-много. да ме ориентирате за цената този датчик.
          пич зимай си колата и отивай при HCO от форума, като те гледам са те зели за мюре.ама да си мислил като си слагал обикновена АГУ на тоз мотор.сега ’майстора’ дето ти я сложи ще ти поеме ли 1/2 от ремонта? що не го питаш?за мен - по-добре се обади на колегата HCO - има му тел.-а по темите

Коментар

мерси за съвета, а до газовата е слагана в италия и освем налки проблеми с оборотите с неч не съм имал
            Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

смени майсторите както ти казват по-нагоре.Тия не са читави - изхвърлила го диагностиката ама изтрил грешката без да види каква е???Е защо я е трил???

Коментар

Преди 2-3 години като ходих на диагностика пак 15мин не можеха да се вържат с компютъра. Пробваха през 2-3 букси все тая - waiting... и толкоз. Колата тогава гаснеше по светофари и разни такива. Оказа се лоша маса на компютъра. Пуснаха едно кабелче от единия болт на компа до минусовата клема и работата заспа. Така, че пробвай да дублираш масата на компа, нищо не ти струва да опиташ
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

значи не съм се изразил правилно, изхвъряше го при опит да прочете грешките, после ги изтри и пти опит да запали пак показа грешка и тогава пак не можа да влезе да я прочете, това бе при единич майстор-другия е на мнение че е свършил датчика на колянович вал, и затова не пали, но иска аз да си купя датчик и да му го занеса- и се чудч като е сигурен защо не го вземе той пак като оправи колата аз ще си го платя???дано найстане да е изгърмчл този датчик и да се реши роблема с закупуването на нов.
                  Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Ако е датчика на коляновия вал, ще пали като е студена и като загрее, ще гасне!Имах го този проблем, датчика струва 45 лв.

Коментар

ilkoD написа:
                      Ако е датчика на коляновия вал, ще пали като е студена и като загрее, ще гасне!Имах го този проблем, датчика струва 45 лв.
                      Да, да - представяш ли си?

Коментар

и кво стана ?защо не пише за резултата колегата Dimitko ???

Коментар

u_bo написа:
                          и кво стана ?защо не пише за резултата колегата Dimitko ???
                          И на мен ми е интересно, но няма отговор....
                          Fiat Marea 1.8i 16V
                          Fiat Tipo 1.4i 8V
                          Fiat Punto 1.6i 8V
                          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Извинявайте, вчера взех колата от сервиза и сега е Ок. това което ми казаха и за което платих е следното: хлабави връзки при колекторните - от това се било получил гърмежа, от което се прецаква нещо по ЕКУ-то и дава постоянна грешка и не пуска искра на свещите, и нов датчик на коляновиа вал взех си го от магазин ЕВРО 07, и маистора каза че това било наи голямото менте което виждал, незнам какво са правили и дали са ремонтирали нещо по ЕКУ-то, казаха че са, + пипали са по колекторните тръби и са ги оплътнили със силикон, и сега си карам вече колата струвами се че е наред, речшил съм да махам газовата, щото все от нея ми идват всички проблеми а и много място ми заема бутилката в багажника , Благодаря на всички за оказаната подкрепа
                            Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

нищо и няма на газоватасложи и един ламбда контрол и нови свещи и си готов
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

почти съм сигурен че не гръмна заради свещите, майстора казва че издумкало заради хлабавото уплатнение на колекторните тръби. а колкото до ламбда контрола мисля че имам такова чудо или поне имах щото гледам че от сутринта ми липсва и сега звъня на сервиза да попитам защо са го закачили като са сглобявали всички кабелаци.щото май ще трябва да ходим с отряда да се глобяваме иначе
                                Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X