Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгърмя, свети лампата на инжекциона, неще да пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

опааааа, извинявам се, не е било ламбда контроло, таим адванс процесор казаха че е липсващата част по кабела и не работила но довечера ще мина да си е взема, ебати а ако пък работи и се окаже че ми трябва все пак щом е било сложено значе е било по добре с него отколкото без него предполагам де. така че ламбда контрол си имам :D , и там другите му чудесии, емулатори и т.н, ама все още се чудя за газовата, като реша ще се похваля, незнам само как да промена заглавието на темата за да се види че е решен проблема
    Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Така е...като карата на гъз.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Я си джиткай на бйензйън да видим дали ще гърми!

Коментар

Dimitko написа:
        опааааа, извинявам се, не е било ламбда контроло, таим адванс процесор казаха че е липсващата част по кабела и не работила но довечера ще мина да си е взема, ебати а ако пък работи и се окаже че ми трябва все пак щом е било сложено значе е било по добре с него отколкото без него предполагам де. така че ламбда контрол си имам :D , и там другите му чудесии, емулатори и т.н, ама все още се чудя за газовата, като реша ще се похваля, незнам само как да промена заглавието на темата за да се види че е решен проблема
        Човече МОЛЯ ТЕ кажи кой е тоя сервиз= за да го заобикаляме отдалече !!!!! те били работили по ЕКУ-то пък ’забравили ’ да ти кажат че са ти свалили ’разваления’ ТАПпоне помниш ли как изглеждаше? да не ти дадат някой... развален

Коментар

Помня, а сервиза е за електроника предимно на ето го и адреса:http://bgmaps.com/map.asp?sid=9631d0...Map28_38.y=120 абе че са ме зашили са ме зашили но в предишния се отказаха да я правят колата пък тука момчетата се навиха а и дойдоха та ме издърпаха, добре че видях сутринта като наливах вода за чистачките един кабел дето нема ништо на него и в двата му края и се сетих че преди там имаше нещо от газовата, абе изроди са навсякаде, важното е че сега колицата пали и върви поне минах 50 км.
          Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Working...
          X