Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за температура на пунто 1.2 elx

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пробвай първо само датчика да смениш. по-евтино и по-лесно (предполагам) ще го смениш. ако се оправи, няма за какво да сменяш термостат.
    Alfa 147 JTD 115 hp
    ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

колеги при мене перката като се включи върти барзо обаче се включва ето тука...П.С Punto75MPI - колега нали нямаш нищо против да ползвам твоята картинка???а вчера като се прибирах от Благоевград беше станала катастрофа и имаше много голяма колона някъде 10-15минути съм карал на 1-2и температурата на колата мина тези стойности които съм дал с червенострелката беше малко по-високо (1-2 мм)Нормално ли е това?Иначе на дълго стрелката е посредата
      Прикачени файлове
      Fiat Punto 55 SX 1.1mi

Коментар

chandler написа:
        пробвай първо само датчика да смениш. по-евтино и по-лесно (предполагам) ще го смениш. ако се оправи, няма за какво да сменяш термостат.
        кой датчик имаш предвид ?!
        Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
        Втората......пак същата!
        (_-_)______////_______(_-_)
        Punto75-Вече на жената!
        Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

датчика, който се намира на радиатора. като застанеш отпред с лице към двигателя, датчикът се намира вдясно на самия радиатор (някъде по средата). син на цвят (поне при мен). в него влизат кабелите от перката и не само. махаш кабелите и развиваш с обикновен ключ, май беше 30-ка. подлагаш първо леген за антифриза.
          Alfa 147 JTD 115 hp
          ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

значи тоя на радиатора, а не този за темп на инжекциона
            Прикачени файлове
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

И на мене температурата ми се движи в границите като на колегата Punto75MPI, мисля че не е много нормално, така че колега ако случайно смениш тоя датчик и има "подобрение" на тептературата пиши,за да го сменям и аз.
              Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

А провери ли си течността в радиатора - при мен започна да загрява толкова след като ми беше изтекъл целия антифриз без да разбера... По принцип и в задръствания стрелката се вдига малко на д средата, а не чак колкото твоята.....
                Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Working...
                X