пробвай първо само датчика да смениш. по-евтино и по-лесно (предполагам) ще го смениш. ако се оправи, няма за какво да сменяш термостат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за температура на пунто 1.2 elx
Collapse
X
-
колеги при мене перката като се включи върти барзо обаче се включва ето тука...П.С Punto75MPI - колега нали нямаш нищо против да ползвам твоята картинка???а вчера като се прибирах от Благоевград беше станала катастрофа и имаше много голяма колона някъде 10-15минути съм карал на 1-2и температурата на колата мина тези стойности които съм дал с червенострелката беше малко по-високо (1-2 мм)Нормално ли е това?Иначе на дълго стрелката е посредатаFiat Punto 55 SX 1.1mi
Коментар
-
chandler написа:пробвай първо само датчика да смениш. по-евтино и по-лесно (предполагам) ще го смениш. ако се оправи, няма за какво да сменяш термостат.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
датчика, който се намира на радиатора. като застанеш отпред с лице към двигателя, датчикът се намира вдясно на самия радиатор (някъде по средата). син на цвят (поне при мен). в него влизат кабелите от перката и не само. махаш кабелите и развиваш с обикновен ключ, май беше 30-ка. подлагаш първо леген за антифриза.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар