vesko.t написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч от странно място. Незнам какво е? Бихте ли помогнали?
Collapse
X
-
Не, дъжд не валя тогава, но валя сняг на сутринта и сега си обяснявам всичко, с помоща на това което сте писали. Сняг се е насъбрал. Аз изминах 40 км, спрях на паркинг и като се върнах след 30мин. видях локвата. Ако беше дъжд щеше да изтече веднага, но снега се е разтопил от топлината на двигателя и е изтекъл от после и затова ме е стреснал. Значи нямам повод за притеснение. Благодаря и на колегата Токата,че писа че до -40 няма проблеми с антифриза. Това ме успокои. Тези дни е сухо и не тече. Супер машинки са това Фиатките. Взимам си предишните думи назад. 7000км съм минал от България до сега без капка масло да е мръднало. Още толкова ще трябва да мина докато се върна. Само хубава нафта и толкоз. На какви ли коли не се качвах тука. На Мерцедес Вито 2007-ма, на Мерцедес Компресор 2002 спортен модел... Фиатката не си я давам аз. Страшна хидравлика, комфорт, спирачки, парно!.... Супер си е като се вземат и предвит парите, за 4500 лв. си е направо трепач Нали така?Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар