Днес се появи теч и ме стресира. Лошото е, че не съм в България и незнам какво да правя. На такова място съм, че и сервизи няма наоколо. Значи паркирам колата и се връщам след 30 минути, а отдолу локва. Вода или антифриз, немога да разбера, но не е масло. Само че идва едно такова място, че незнам какво има там затова направих снимки та дано някой да може да ми помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч от странно място. Незнам какво е? Бихте ли помогнали?
Collapse
X
-
Скоро валял ли те е хубав дъжд, защото ме съмнява че идва от пространството под кората на чистачките, не виждам какво може да е друго, ако са запушени каналчетата които са за оттичане може да се е събала вода там.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ogi28b написа:не е ли някъде там пътят на маркуча за течността за задното стъкло? Постоянно ли тече, или тече тече и спира? Ползва ли задната чистачка малко преди това? Или климатик, може да е кондензирала вода в/у изпарителя.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
И каква температура достига изпарителя, че много интересно ми стана??? Залагам си главата, и колата, че при изправна система е от 4 до 6 градуса! Твой ред е да се оправиш, следващия път чети внимателно. Климатиците също имат ИЗПАРИТЕЛИ. Или мислиш че лятото капят, понеже са вързани с водопровода?
Коментар
-
van_dal написа:Скоро валял ли те е хубав дъжд, защото ме съмнява че идва от пространството под кората на чистачките, не виждам какво може да е друго, ако са запушени каналчетата които са за оттичане може да се е събрала вода там.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Утре ще пробвам. Не съм ползвал климатика обаче. Тука е доста хладно за климатик. Възможно ли да е климатик, климатроник де аз съм с климатроник, след като не е ползван? Аз се съмнявам да не е нещо от парното, защото когато правихме сместа за антифриза я правихме за -37 градуса. Съмнявам се, че ако сместа е доста силна, може да е пробило някъде някой тръбопровод та затова питам там на това място минава ли нещо от парното. Четох някъде, че ако е силна сместа на антифриза или радиатора се разяжда или в купето почва теч, все някъде избива. Обаче тука в Норвегия зимата става и -40 и неможех да рискувам да тръгна с течност за -20,-25.Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'
Коментар
-
като я видя локвата, не го ли пипна това дето е текло??? можеш ли да различиш вода от антифриз??? ако е вода, няма как да е от охладителната система, щом си с антифриз...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ogi28b написа:И каква температура достига изпарителя, че много интересно ми стана??? Залагам си главата, и колата, че при изправна система е от 4 до 6 градуса! Твой ред е да се оправиш, следващия път чети внимателно. Климатиците също имат ИЗПАРИТЕЛИ. Или мислиш че лятото капят, понеже са вързани с водопровода?--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Както каза колегата това е от И аз смятам, че е дренажа на пространството под предното стъкло. @tsanibaytchev-за проверка -излей едно шише вода на предното стъкло при отворен капак на ДВГ и виж къде ще се изтече водата.Тези дренажи са тип "патешка човка" почистват се чрез стискане за разширяване на отвора... Не е дренажа на климатика,той излиза под купето.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
tsanibaytchev написа:Утре ще пробвам. Не съм ползвал климатика обаче. Тука е доста хладно за климатик. Възможно ли да е климатик, климатроник де аз съм с климатроник, след като не е ползван? Аз се съмнявам да не е нещо от парното, защото когато правихме сместа за антифриза я правихме за -37 градуса. Съмнявам се, че ако сместа е доста силна, може да е пробило някъде някой тръбопровод та затова питам там на това място минава ли нещо от парното. Четох някъде, че ако е силна сместа на антифриза или радиатора се разяжда или в купето почва теч, все някъде избива. Обаче тука в Норвегия зимата става и -40 и неможех да рискувам да тръгна с течност за -20,-25.FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар